Magazín

Nová posila marketingu

Ing. Luděk Kortus od 1. septembra 2017 posilnil tím magazínu TRANSPORT a LOGISTIKA CZ na oddelení marketingu, jeho výhodou je nielen odborné vzdelanie, ale i bohaté redakčné skúsenosti v oblasti motorizmu.

V jeho osobe získavame skúseného univerzálneho odborníka, ktorý má dobré predpoklady efektívneho prepojenia marketingovej a redakčnej práce. Na svojom poste sa zameria na rozvoj vzťahov so súčasnými a novými klientmi.
 
Luděk Kortus sa už 27 rokov pohybuje v automobilovej brandži ako obchodník a 10 rokov ako motoristický novinár. Je členom syndikátu novinárov, klubu motoristických publicistov a bol porotcom ankety Auto roku v ČR. Je predsedom spolku Veci automobilové a zároveň šéfredaktorom internetových stránok spolku.
 
“Práca pre LUXUR Media je pre mňa ďalšou výzvou, teším sa na nových zaujímavých ľudí z rôznych odborov, ktorých obsah magazínu TRANSPORT a LOGISTIKA spája”, povedal k svojmu novému angažmá Luděk Kortus. Luděk Kortus vyštudoval Strojnú fakultu ČVUT Praha, hovorí anglicky a rusky. Vo voľnom čase aktívne športuje a rád cestuje.
 

Prečítajte si aj

Back to top button