Správy | Aktuality | Témy

Volvo otvára v Bratislave najväčší a najmodernejší showroom na Slovensku

Spoločnosť T.O.P. AUTO Bratislava, autorizovaný predajca a servis švédskej značky prémiových osobných vozidiel Volvo, včera oficiálne otvorila na bratislavských Boroch najväčší a najmodernejší showroom na Slovensku.

Ide o vôbec prvý showroom postavený podľa nových štandardov Volvo Retail Experience, ktorý prináša najmodernejšie predajné a servisné služby značky Volvo.  
 
T.O.P. AUTO Bratislava pôsobí na trhu už od roku 1994 a je najdlhšie pôsobiacim autorizovaným predajcom osobných automobilov Volvo na Slovensku. Snaha poskytovať prémiové služby v prémiových priestoroch, rast predaja a rozširovanie modelovej palety vozidiel značky Volvo boli hlavné dôvody výstavby nového showroomu na bratislavských Boroch, ktorý začal v januári tohto roku.
 
Nový showroom T.O.P. AUTO Bratislava otvoril svoje priestory začiatkom novembra 2017. Na celkovej ploche 9 613 m2 ponúka nový štandard, akým si môžu zákazníci kúpiť svoje vozidlo – Volvo Retail Experience, ako aj individuálny osobný prístup v oblasti popredajných služieb, Volvo Personal Service, unikátny program predaja a výkupu jazdených vozidiel – Volvo Select a v príprave je aj Volvo Diplomatic Sales, ktoré T.O.P. AUTO Bratislava ponúkne  ako prvý a zároveň jediný predajca na Slovensku.
 
Podľa Eduarda Klöcklera, generálneho riaditeľa T.O.P. Auto Bratislava, „Rozhodnutiu postaviť nové predvádzacie priestory predchádzali predajné výsledky za posledné roky. Predávame prémiové vozidlá, zákazníkom chceme ponúknuť rovnako kvalitné služby a prvotriedny servis. Nový showroom je tak logickým krokom pri rozširovaní nášho dílerstva.“
 
Volvo Personal Service
Komplexné servisné stredisko pre osobné automobily značky Volvo v T.O.P. Auto Bratislava ponúka individuálny osobný prístup v oblasti popredajných služieb – Volvo Personal Service. Tento koncept služieb ponúkne zákazníkovi priamy prístup k oprave vozidla za prítomnosti osobného servisného technika. Zákazník bude môcť vďaka tejto službe sledovať opravu svojho vozidla priamo v priestoroch dielne alebo z pohodlia showroomu za sklenenou stenou.
 
Servisné služby budú plnohodnotne pokrývať potreby všetkých druhov mechanických, klampiarskych aj lakýrnických oprav.
 
Spoločnosť T.O.P. AUTO Bratislava prevádzkuje aj Volvo servisné vozidlo, tzv. servis-mobil, prostredníctvom ktorého zabezpečuje mobilitu zákazníkov. V prípade potreby a požiadaviek zákazníkov je pripravené na servisné výjazdy v Bratislave a okolí.

Prečítajte si aj

Back to top button