Správy | Aktuality | Témy

Scania získala za svoje FMS služby cenu „German Telematics Award 2018“

Scania Fleet Management a tachografové služby opäť ovládli kategóriu Telematika pre nákladné vozidlá a obhájili tak predchádzajúce víťazstvá.

Tachografové služby a Scania Fleet Management získali cenu German Telematics 2018. Porota ocenila celkový výkon a tiež jasné a jednoduché ovládanie. Užívateľské rozhranie umožňuje vodičom niekoľkými kliknutiami rýchlo dosiahnuť požadované výsledky.
 
„Máme veľkú radosť, že sme opäť získali túto prestížnu cenu,“ hovorí Mattias Lundholm, vedúci prepojených služieb a riešení spoločnosti Scania. „Skutočnosť, že Scania opäť vyšla ako víťaz je dôkazom toho, že neustále pracujeme na vylepšení našej telematiky, čo prináša majiteľom a vodičom ešte väčšie výhody.“
 
Scania Fleet Management umožňuje správcom vozidlového parku zvýšiť efektivitu prevádzky. Služba pomáha zvýšiť produktivitu, znížiť náklady a zvýšiť tak ziskovosť. Systém je štandardne k dispozícii vo všetkých nových vozidlách Scania a po aktivácii zákazník okamžite získa prístup k dátam svojho vozidlového parku.
 
Pripojenie pre všetky značky
Scania Fleet Management a tachografové služby môžu byť inštalované v úžitkových vozidlách od všetkých výrobcov, čo zákazníkom umožňuje sledovať celú svoju flotilu.
 
Tachografové služby potom umožňujú automaticky sťahovať kartu vodiča a ukladať z nej dáta i počas jazdy. Poskytuje tiež bezpečnú archiváciu a analýzu týchto dát. Komplexný prehľad o činnosti vodiča a využitia vozidla je potom dostupný v prehľadnej a užívateľsky prívetivej forme.
 
Okrem polohy vozidla, podrobných údajov o ňom a online plánovania servisných prehliadok, ponúka telematický systém tiež komplexné analýzy vozidiel a vodičov.
 
V súčasnosti je viac ako 290 000 prepojených vozidiel Scania na celom svete.
 

Prečítajte si aj

Back to top button