Správy | Aktuality | Témy

SHELL v spolupráci s Filipom Sajlerom uvádza nový koncept rýchleho občerstvenia

Spoločnosť SHELL Slovakia, s. r. o. dnes predstavila svoj nový
koncept rýchleho občerstvenia delibyShell pre svoje čerpacie stanice.

V spolupráci so známym českým šéfkuchárom Filipom Sajlerom pripravila špeciálne menu, ktoré odráža prvky modernej gastronómie založené na tradičných kulinárskych postupoch a vysokej kvalite použitých surovín. Nový koncept je dnes dostupný na diaľničnej čerpacej stanici Červeník v smere do Bratislavy a vyžiadal si zásadnú rekonštrukciu interiéru predajne. V roku 2018 sa elementy konceptu objavia aj na ďalších sedemnástich tranzitných a mestských čerpacích staniciach.
 
Shell uvádza na trh nový koncept rýchleho občerstvenia delibyShell, ktorý sa v plnom formáte prejaví na diaľničnej čerpacej stanici Červeník v smere do Bratislavy, ktorý po zásadnej rekonštrukcii interiéru prináša širokú ponuku kvalitných, chutných a čerstvo pripravených jedál. Vlastný predajný formát je postavený na štyroch základných pilieroch – novom koncepte rýchleho občerstvenia, ponuke kvalitnej kávy, fresh baru a príjemnom posedení.
 
V menu novo upravenej stanice na diaľničnom odpočívadle Červeník je teraz štandardom teplá polievka a úplnou novinkou sú špeciality z grilu – 4 druhy predpripravených hlavných jedál (napr. kurací špíz so šalátom Coleslaw) s možnosťou výmeny príloh, detské menu či obľúbené wrapy. Doterajšiu ponuku hot dogov doplnili hot dogy americké. Priaznivcom studenej kuchyne padne vhod napríklad čerstvo pripravovaný Fit croissant s krabou nátierkou, výber z čerstvo pripravených bagiet alebo balený sortiment občerstvenia. Rozmanitá ponuka spolu s príjemným posedením vyvoláva pocit, akoby ste si svoje jedlo vychutnávali v štýlovom bistre.
 
Spoločnosť Shell kladie dôraz nielen na vysokú kvalitu svojich palív, ale rovnaké nároky má aj na ponúkané občerstvenie. Dôkazom toho je nadviazanie spolupráce s českým šéfkuchárom Filipom Sajlerom, ktorý spolu so špecialistami Shell vytvoril šesť jedál odrážajúcich najmodernejšie gastronomické trendy. Tri z nich budú v rámci baleného sortimentu dostupné na väčšine čerpacích staníc Shell. Príkladom je veľmi obľúbená bageta Bánh mi, ktorej pôvodné zloženie pochádza z Vietnamu. Filip je tiež autorom zloženia jedného amerického hotdogu alebo Morčacej šunky vo švédskom chlebe s figami a špenátom.
 
Kvalita občerstvenia však nespočíva len v jeho zložení. Dodávatelia surovín pre sortiment delibyShell musia spĺňať prísne podmienky pri výbere, ktoré patria k tým najprísnejším na trhu. To isté platí aj pre dodávateľov baleného sortimentu. Celé menu neobsahuje geneticky modifikované potraviny, mäsový separát, glutamát, nenájdete v ňom ani zbytočné konzervačné látky, umelé farbivá či dochucovadlá.
 
Úplne nový koncept, ktorý aj vďaka bezplatnému Wi-Fi pripojeniu a nabíjačkám pre mobilné telefóny alebo notebooky, ponúka nielen kvalitné občerstvenie, ale aj odpočinok na dlhej ceste je dnes dostupný na čerpacej stanici Shell Červeník. Počas nasledujúceho roka spoločnosť plánuje využiť elementy z predstaveného predajného konceptu na úpravu vybraných tranzitných a mestských čerpacích staníc. Mestské stanice budú ponúkať aj Gourmet kútik s boxom potravín, napríklad s čerstvými syrmi, šunkou, salámou, výberom cestovín a širšou ponukou vín.

Prečítajte si aj

Back to top button