Správy | Aktuality | Témy

SAD Prievidza zruší viacero spojov z Bánoviec nad Bebravou do Bratislavy

SAD Prievidza ruší k 1. aprílu viacero spojov na linke Bánovce nad Bebravou – Bratislava. Dôvodom je nedostatočné vyťaženie týchto diaľkových autobusov. Spoločnosť o tom informovala prostredníctvom oznamu na internetovej stránke Bánoviec nad Bebravou.

„Vedenie SAD Prievidza zvažovalo tento krok vyše roka. Sledovali sme najmä vyťaženosť autobusov, nakoľko naša spoločnosť dlhodobo vykrývala náklady spojené s touto prepravou,“ uviedol generálny riaditeľ spoločnosti Michal Danko. Verejnosť podľa jeho slov uprednostňuje dopravu v smere do Bratislavy vlakmi a osobnými vozidlami, preto sa dopravca z ekonomického hľadiska rozhodol zrušiť spoje premávajúce na linke Bánovce nad Bebravou – Bratislava počas pracovných dní a v sobotu.
 
Dopravca konkrétne ruší k 1. aprílu spoje s odchodom z Bánoviec nad Bebravou o 5.10 h, s odchodom z Bratislavy o 13.45 h, s odchodom z Bánoviec nad Bebravou o 7.55 h a s odchodom z Bratislavy o 16.10 h. Spoje, ktoré premávajú v nedeľu s odchodom z Bánoviec nad Bebravou o 15.45 h a z Bratislavy o 19.00 h, budú naďalej premávať.
 
SAD Prievidza zabezpečuje mestskú hromadnú, prímestskú a diaľkovú dopravu v okresoch Prievidza, Partizánske a Bánovce nad Bebravou.

Prečítajte si aj

Back to top button