Správy | Aktuality | Témy

Cushman & Wakefield najlepšou maloobchodnou a voľnočasovou agentúrou roka 2018

Už tretí rok po sebe bola Cushman & Wakefield vymenovaná najlepšou maloobchodnou a voľnočasovou agentúrou roka 2018 v strednej a východnej Európe, počas Ocenení kvality, ktoré prebehlo vo Varšave.

Cushman & Wakefield porazila v úzkom výbere 7 spoločností v oblasti maloobchodu vrátane BSC Real Estate Advisors, CBRE, Coldwell Banker, Emmerson, JLL, Ober-Haus a Svoboda & Williams.
 
Cieľom Ocenení kvality pre strednú a východnú Európu je uznanie vynikajúcich výsledkov a podpora úspechov v rozrastajúcom sa sektore nehnuteľností v Európe na regionálnej a medzinárodnej úrovni.
 
Jan Kotrbáček, Partner a vedúci retail CEE tímu v Cushman & Wakefield, povedal: „CEE Quality Awards predstavuje uznanie skvelej práce všetkých maloobchodných oddelení v Cushman & Wakefield v regióne strednej a východnej Európy. Vedieme na všetkých lokálnych trhoch s dominantným postavením na Slovensku, v Českej republike, v Poľsku a Maďarsku. Náš regionálny tím zahŕňa 72 profesionálov, ktorí reprezentujú najlepšie značky a prvotriedne nehnuteľnosti na všetkých trhoch, na ktorých pôsobíme. V minulom roku sme sprostredkovali celkové prenájmy o výmere 255 177 m², čo predstavovalo 1 030 sprostredkovaní obchodov a získali sme viac ako 1 600 000 m² mandátov, Pradera patrí k našim najväčším výhram. „
 
Významné transakcie v oblasti maloobchodu v Cushman & Wakefield v roku 2017:
·        SLOVENKO: Eurovea II.fáza – exkluzívny prenájom (25 000 m²); Nákupné centrum Forum Prešov – exkluzívny prenájom (30 000 m²), nákupné centrum Cassovia Košice – správa nehnuteľnosti a exkluzívny prenájom (25 000 m²), Terminál, Banská Bystrica – prenájom maloobchodných priestorov (13 000 m²), nákupné centrum Galeria Martin – správa nehnuteľnosti a exkluzívny prenájom (13 000 m²), nákupné centrum Point Banská Bystrica – správa nehnuteľnosti a exkluzívny prenájom (5350 m2)
·        ČESKÁ REPUBLIKA: Crestyl: OC Dornych, Brno – 15 700 m², správa nehnuteľnosti a prenájom existujúceho nákupného centra; Crestyl: Savarin, Praha – 39 000 m², Amadeus: Americka, Plzeň – 55 000 m2, prenájom nákupného centra vo výstavbe centre mesta Plzeň; Floweast: Václavské námestie 47, Praha – 5 700 m2, rekonštrukcia projektu HS v centre Prahy; Pařížská 22, Praha
·        MAĎARSKO: portfólio Klepierre 130 135 m2; Diófa 24 000 m² ShopMark;
·        POĽSKO: Pradera 101 000 m² (Janki PH, Rawa PH, Targówek PH, Franowo PH) – prenájom portfólia spoločnosti Pradera v 8 krajinách; Tristan Capital Partners, White Star Real Estate 15 500 m² (EC Powiśle);
Retailové portfólio Cushman & Wakefield sa skladá z takmer 200 najväčších nákupných centier v strednej a východnej Európe, medzi najlepšie mandáty zastupovania nájomcov patrí Primark, Forever21, Foot Locker, Kappahl, A.Blikle, Nespresso, DlaSpania, Pupa Milano, Vodafone, Jo Malone , Swarovski, ALO Diamonds, Claire’s, Levi’s, Philip Morris a mnoho ďalších.

Prečítajte si aj

Back to top button