Správy | Aktuality | Témy

BusinessLease Slovakia má nového generálneho riaditeľa

BjörnvandenBerg bol v rámci skupiny vymenovaný za generálneho riaditeľa Auto Point International. Na jeho post na Slovensku prichádza Vincent van der Mejden.

Generálny riaditeľ BusinessLease Slovakia BjörnvandenBerg sa od 1. augusta stáva generálnym riaditeľom Auto Point International, ktorá spadá pod skupinu AutoBinck. Jej divíziou je aj BusinessLeaseGroup.
 
„Svoje pôsobenie na Slovensku hodnotím ako veľmi úspešné a zároveň veľmi príjemné. Podaril sa nám nárast vozidlového parku o 50 %, čo považujem za najväčší úspech. Pevne verím, že môj nástupca bude pokračovať v posilnení BusinessLease Slovakia ako komplexného poskytovateľa mobility,“ skonštatoval BjörnvandenBerg. Tento rok spoločnosť BusinessLease Slovakia predstavila koncept náhradnej mobility, stala sa inovátorom v rámci riešení elektromobility na operatívny lízing a do konca roka sa chce posilniť aj v ponuke operatívneho lízingu pre fyzické osoby.
 
BjörnvandenBerg by mal v rámci nového pôsobenia naštartovať rast Auto Point, vrátane rastu flotily celej skupiny AutoBinck.
Jeho nástupcom a novým riaditeľom BusinessLease Slovakia sa stáva Vincent van der Meijden. Nový riaditeľ má bohaté skúsenosti z medzinárodného pôsobenia v skupine BusinessLease. Dokonca v minulosti pôsobil už aj na Slovensku, a to na pozícii technického riaditeľa BusinessLease Slovakia. „BusinessLease chce byť poskytovateľom mobility v tom najširšom zmysle a rásť ďalej v rámci operatívneho lízingu. S tímom BusinessLease Slovakia sa tak chcem naďalej koncentrovať na dosahovanie najvyššej kvality služieb a zavádzanie inovácií,“ podotkol k plánom Vincent van der Meijden. Ako dodal, jeho cieľom je, aby BusinessLease Slovakia bola najlepším poskytovateľom mobility na Slovensku. 

Prečítajte si aj

Back to top button