Správy | Aktuality | Témy

Spoločnosť DAF Trucks predstavuje novú kolekciu High Gear

Spoločnosť DAF Trucks predstavuje novú kolekciu odevov High Gear, ktorej súčasťou je nielen oblečenie, ale aj elegantné doplnky a ďalšie vybavenie pre všetkých, ktorí sú priaznivci značky DAF.

Kompletný sortiment si môžete prezrieť aj objednať na webovom portáli spoločnosti DAF na adrese www.dafshop.com. Samozrejmosťou je aj možnosť objednania vybraného tovaru u autorizovaných dílerov DAF.
 
Moderný dizajn a vysoká kvalita nestojí len v srdci vývoja vozidiel DAF. Rovnaký princíp stojí aj za novou kolekciou High Gear. Vyberať si môžete z celého radu položiek, od pánskej bundy pre celoročné nosenie cez ochranné puzdro na tablet až po elegantné hodinky pre mužov aj pre ženy, ktorí fandia značke DAF.
 
Charakteristickým znakom novej kolekcie sú decentné oranžové doplnky, ako napríklad pútka zipsov a malé odznaky na rukáve. Každý módny kúsok kolekcie High Gear je navrhnutý tak, aby dokonale padol a tiež zodpovedal trendom v obliekaní. Dobrým príkladom je vode odolná (a pre dámy tiež priliehavá) softshellová bunda. Špičkové materiály použité pre dosiahnutie vlneného vzhľadu sa zároveň vyznačujú svojou odolnosťou proti vode a zapôsobí moderným aj odvážnym vzhľadom.
 
DAF tradične uvádza pútavú detskú kolekciu. Samostatná rada High Gear pre deti zahŕňa tričká, mikiny s kapucňami, teplú zimnú čiapku a šiltovky. A navyše – náš obchod ponúka veselý detský batoh DAF, ktorý upúta svojou farebnosťou, a tiež netradičný overal. Populárnej detskej šliapadlo zostáva v ponuke, rovnako ako detská sada pre stolovanie, ktorá zaujme svojou farebnosťou.
 
 
Do obľúbenej kolekcie hodiniek pribudlo päť nových typov, vrátane varianty pre dámy. Vyberať je možné z moderných športových kúskov cez elegantné klasické až po odolné prevedenie v dizajne „Construction“. Pri svojich cestách môžete využiť nové tašky a organizéry High Gear. Praktická cestovná taška, príručná a kozmetická taštička a puzdro na tablet sa všetky dodávajú v praktickom prevedení z vode odolného materiálu.

Prečítajte si aj

Back to top button