Správy | Aktuality | Témy

Spoločnosti DKV a Gazpromnefť-Corporate Sales začínajú strategickú spoluprácu

Spoločnosti Gazpromnefť-Corporate Sales, poskytovateľ palivových kariet štvrtého najväčšieho producenta ropy Gazpromnefť v Rusku, a DKV Euro Service, popredný európsky poskytovateľ servisných kariet a vyúčtovania mýta, spojili sily a začali strategickú spoluprácu, vďaka ktorej je karta DKV CARD novo akceptovaná u 1 169 čerpacích staníc Gazpromnefť v Rusku.

„Naša spoločnosť má najväčšie portfólio federálnych dopravných firiem na trhu s palivovými kartami v Rusku. Vďaka viac ako 135 000 zákazníkom a 2,5 milióna kariet DKV CARD a palubných jednotiek v obehu, ponúka spolupráca so spoločnosťou DKV Euro Service vysoký trhový potenciál v oblasti tranzitnej dopravy,“ vyhlásil Dmitrij Guzeev, generálny riaditeľ spoločnosti Gazpromnefť-Corporate Sales.
 
DKV za to získa pre svoju sieť veľmi kvalitnú naftu za atraktívnu cenu. „Rusko je pre našich zákazníkov dôležitou tranzitnou a cieľovou krajinou,“ hovorí Natalia Loktionovová, generálna riaditeľka ruskej pobočky spoločnosti DKV Euro Service. „Sme radi, že môžeme našim zákazníkom ponúknuť kvalitnú, cenovo atraktívnu a predovšetkým mrazuvzdornú naftu spoločnosti Gazpromnefť. Spoločnosť má vynikajúcu povesť a tešíme sa na dôveryhodnú spoluprácu. „

Prečítajte si aj

Back to top button