Správy | Aktuality | Témy

Do Scanie sa vracia Ondřej Koubek

Viesť bude marketing a komunikáciu v strednej Európe.

Do čela marketingu a komunikácie spoločnosti Scania pre región strednej Európy (CER) nastúpil 1. februára Ondřej Koubek. Prostredie švédskeho výrobcu nákladných vozidiel a autobusov mu je dobre známe, v Scanii do mája 2016 pôsobil v pozícii koordinátora PR a digitálneho marketingu
pre Českú republiku.
 
Ondřej Koubek v posledných mesiacoch pracoval ako PR manager spoločnosti Samsung Electronics pre Českú republiku a Slovensko. V rámci pôsobenia u juhokórejského giganta sa venoval v neposlednom rade krízovej komunikácii spojenej s telefónom Note7.
 
Od 1. februára sa ale vracia do dôverne známeho prostredia spoločnosti Scania. „Čas strávený v Samsungu bol pre mňa nielen cennou, ale najmä veľmi príjemnou životnou etapou. Rád by som poďakoval dnes už bývalým kolegom za všetko, čo sme spolu prežili a dokázali. Avšak keď som dostal zo Scanie ponuku vrátiť sa, neváhal som ani sekundu. Vnímam to tak, že sa vraciam domov,“ uviedol k zmene pozície Ondřej Koubek.
 
V Scanii bude zastávať pozíciu manažéra marketingu a komunikácie pre stredoeurópsky región (CER), zodpovedný teda bude za všetky marketingové a komunikačné aktivity v Českej republike, na Slovensku a v Maďarsku.
 
Ondřej Koubek vyštudoval odbor „Systémové inženýrství a informatiku“ na Ekonomickej fakulte VŠB-TU Ostrava a skôr pôsobil aj ako redaktor motoristických programov redakcie športu Českej televízie (prevažne „Svět motorů“) alebo ako programový riaditeľ motoristickej televízie Sport 5.

Prečítajte si aj

Back to top button