Správy | Aktuality | Témy

Tankujte s DKV na česko-nemeckých hraniciach

Spoločnosť DKV Euro Service, popredný poskytovateľ služieb pre dopravcov, rozširuje akceptačnú sieť palivových kariet DKV o čerpacie stanice
Free 1 GAS spoločnosti TOP TANK s.r.o. umiestnené na atraktívnych miestach pozdĺž česko-nemeckej hranice. Zákazníci DKV získajú možnosť tankovať v blízkosti hraničných prechodov za výhodné ceny.

„Prednosťou čerpacích staníc Free 1 GAS je ich výborná strategická poloha a zároveň veľmi priaznivá cena pre zákazníkov DKV. Jej výška nie je odvodená od stojanovej ceny, ale je jednotná v celej sieti, a zároveň bude v zásade kopírovať cenovú hladinu najlacnejšieho reťazca v Čechách. Cena sa bude meniť v týždenných intervaloch a záujemcovia ju nájdu po prihlásení na stránkach DKV,“ vysvetľuje Ondřej Pavlík, výkonný riaditeľ slovenskej a českej pobočky spoločnosti DKV Euro Service. „Dopravca tak môže ušetriť až 3 koruny (11 centov) na litri nafty v porovnaní s priemernou cenou v Nemecku,“ upresňuje O. Pavlík.
 
DKV rozšírením siete reaguje na stále rastúci dopyt po ekonomicky výhodnom tankovaní pri zachovaní kvality paliva. „Podľa našich údajov dochádza k postupnému prechodu zákazníkov od prémiových značiek k lokálnym reťazcom a ekonomicky výhodným čerpacím staniciam. Je to dané predovšetkým rastúci dôverou v kvalitu pohonných hmôt, ktorá sa zvýšila vďaka priebežným kontrolám Českej obchodnej inšpekcie,“ dopĺňa O. Pavlík. Rovnaký trend pozoruje DKV aj na Slovensku.
 
Čerpacie stanice Free 1 GAS spoločnosti TOP TANK s.r.o., na ktorých prijímajú karty DKV, sa nachádzajú v obciach Rozvadov, Kraslice, Horní Folmava, Lísková, Svätý Kříž, Pamferova Huť a Křímov. Bližšie údaje o polohe a ďalšie užitočné informácie sú dostupné vo vyhľadávači čerpacích staníc a plánovači trás v rámci DKV Maps, na stránke DKV a v aplikácii DKV pre smartfóny s operačnými systémami iOS, Android či Windows Phone.
 
DKV Euro Service
DKV Euro Service je jednou z vedúcich servisných spoločností v oblastiach logistiky a cestnej prepravy, ktorá už od roku 1934 ponúka profesionálom v doprave nespočetné množstvo služieb zameraných na optimalizáciu nákladov a efektívne riadenie vozových parkov na európskych cestách. Medzi ne patria napríklad bezhotovostné platby za produkty a služby u 60 000 obchodníkov so širokým portfóliom ponúkaných značiek, a tiež služby jednorazovej úhrady mýta alebo vratky dane z pridanej hodnoty a spotrebnej dane.
 
DKV Euro Service je súčasťou DKV MOBILITY SERVICES Group. Skupina je zastúpená v 42 krajinách, zamestnáva vyše 800 pracovníkov po celej Európe a v roku 2015 dosiahla  obrat 5,8 miliárd eur. Aktuálne je v obehu približne 2,5 milióna servisných kariet DKV a palubných jednotiek u viac ako 135 000 zákazníkov. V roku 2016 bola karta DKV už po dvanásty krát za sebou vyhlásená  „Najlepšou značkou“ v kategórii palivových a servisných kariet.
 

Prečítajte si aj

Back to top button