Správy | Aktuality | Témy

Volkswagen Slovakia prijme absolventov do Trainee programu

Spoločnosť Volkswagen Slovakia (VW SK) rozšíri tím pracovníkov o 14 absolventov vysokých škôl, ktorí majú záujem pracovať v automobilovom priemysle.

Trainee program ponúka širokú škálu pracovných skúseností, ktoré sú predpokladom v kariérnom i osobnostnom raste čerstvých absolventov. 
 
Trainee program je ročný rozvojový program pre absolventov vysokých škôl technického alebo ekonomického zamerania, ktorí ukončili štúdium vlani alebo ho zavŕšia v tomto roku. Cieľom programu je pripraviť odborníkov pre vybrané útvary VW SK.
 
V roku 2017 spoločnosť ponúka 14 trainee pracovných pozícií v oblastiach ako sú zabezpečenie kvality, montáž Porsche, logistika, firemná stratégia, IT oddelenie, 3D-tlačové centrum v stupavskom závode či oddelenie plánovania v Martine. Nástup absolventov do Trainee programu je každoročne v septembri.
 
Počas úvodnej fázy programu sa trainees oboznámia s celkovým fungovaním výrobného procesu, prejdú tréningom v školiacom centre a čaká ich aj priamy kontakt s výrobou. V rámci programu získajú odborné školenia a bezplatné jazykové kurzy.
 
Ťažiskom programu je práca na projektoch a odborných úlohách, kde majú možnosť rozvíjať svoje znalosti a získať skúsenosti naprieč rôznymi oddeleniami. Na záver budú vyslaní na minimálne mesačnú stáž do niektorého zo zahraničných závodov koncernu Volkswagen. Tu budú mať možnosť získať ďalšie odborné skúsenosti obohatené o zdokonalenie sa v cudzom jazyku v jeho domácom prostredí.

Prečítajte si aj

Back to top button