Správy | Aktuality | Témy

MAN Trucknology® Days 2017

Populárne podujatie sa tento rok koná od 23. do 25. marca, tradične v Mníchove.

Na vozidlách pre stavebníctvo, distribúciu tovarov, diaľkovú aj ťažkú nákladnú dopravu MAN Truck & Bus opäť predvádza svoju odbornú kompetentnosť, akcie sazúčastňuje 90 vystavovateľov. Počas troch dní sa očakáva 7000 návštevníkov. Novinkou je špeciálna expozícia komunálnych vozidiel, uvedenie modelu MAN TGE a výrobcovia prípojných vozidiel prišli s novými 17,8 metrovými návesmi. Podrobnosti nájdete v č. 4 časopisu TRANSPORT a LOGISTIKA
 
Ucelená prezentácia
 
Celkove 180 vozidiel z mnohých sektorov pripravil MAN Truck & Bus pre návštevníkov v statických prezentáciách aj skúšobných jazdách. Ťažisko MAN Trucknology® Days 2017 tvoria nové modelové rady MAN TG, ktoré sa predstavili začiatkom roka.
 
Trucknology Days ako vnútropodnikovú výstavu, na ktorej sa znalosti prelínajú s fascináciou, organizuje MAN od roku 2008. Očakáva sa, že tento ročník priláka okolo 7000 návštevníkov z celého sveta. My sme sa zúčastnili prvého dňa a návštevnosť prekonala všetky očakávania aj vďaka dobrému počasiu.
 
Súčasťou show je špeciálna expozícia zameraná na komunálny sektor, ktorej sa zúčastňije množstvo výrobcov nadstavieb so svojou rozsiahlou paletou rozmanitých vozidiel na zvoz odpadu, zametanie a čistenie ulíc, na údržbu ciest i zimné služby.
 
Počas troch dní majú zákazníci možnosť dôkladne sa zoznámiť a vyskúšať si novinky pri testovacích jazdách. My sme vyskúšali najmä tie najťžšie verzie, ku ktorým sabežne nedostaneme. Pri prezentáciách, skúšobných jazdách i vystavených exponátoch sú k dispozícii experti, aby vysvetlili špecifické vlastnosti jednotlivých produktov, ktoré uľahčujú každodennú prevádzku a sú prínosom pre vodičov zo stavebného sektora, segmentu distribúcie, z oblasti diaľkovej i ťažkej nákladnej dopravy a pre komunálne služy. Odborníci z MAN Services aj zástupcovia výrobcov nadstavieb a dodávateľov príslušenstva diskutujú v priestoroch MAN Truck Forum aj na testovacích tratiach. Spoločne s RIO, novou značkou pre presieťovanú logistiku, MAN Trucknology® Days 2017 poskytujú pohľad na digitálne prepojený dopravný sektor budúcnosti.
 
Mníchov v týchto dňoch žije s vozidlami MAN, s ktorými sa tu stretnete všade, aj mimo polygónu, v bežnej premávke. Celé kolie Truck Forum, fabriky a polygónu je zaplnené autami z celej Európy. Veľký záujem je aj o exkurzie do výrobných zariadení –produkcie truckov MAN TGS a TGX.
 
Model TGE a tiež RIO absolvujú na MAN Trucknology Days premiéru. Nový TGE s celkovou hmotnosťou od 3,0 do 5,5 t rozšíruje sortiment v ponuke MAN o vozidlá z najľahšieho segmentu úžitkových vozidiel. Na Trucknology Days odštartovali predaj nového transportéra TGE. Z inej oblasti je RIO – tento produkt reprezentuje otvorený operačný systém, ktorý zahŕňa všetky zúčastnené strany v dopravnom reťazci.
 

Prečítajte si aj

Back to top button