Správy | Aktuality | Témy

Ewals predlžuje zmluvu s Goodyearom na pneumatiky pre svojich 3550 vozidiel

Popredný poskytovateľ logistických služieb si opäť vybral pneumatiky Goodyear a koncept FleetFirst Service.

Popredný poskytovateľ logistických služieb – Ewals Cargo Care – si ako svojho dodávateľa nákladných pneumatík opäť zvolil spoločnosť Goodyear a rozhodol sa tak pre pokračovanie viac ako dvadsaťročnej vzájomnej spolupráce. Zmluva platná na celom území Európy zahŕňa dodávky pneumatík pre 3000 návesov a 550 ťahačov spoločnosti, ale aj celú škálu podporných služieb pod značkou Goodyear FleetFirst.
 
„Balíček celoeurópskych služieb v oblasti pneumatík, ktorý je prepojený s monitorovacím programom na internete, úplne presne vyhovuje našim potrebám. Z tohto dôvodu budeme aj naďalej pracovať so spoločnosťou Goodyear, s ktorou spolupracujeme už vyše dvadsať rokov,“ povedal Bart Van Rens manažér Ewals Fleetcontrol. „Naša spolupráca s Goodyear je pomerne dynamická. V minulosti sme spoločne pracovali na vývoji pneumatík 435 / 50R19.5 a neskôr zase na zavedení jej verzie so zabudovaným čipom RFID. Sme presvedčení o tom, že technológia RFID zlepšuje dohľad nad našimi pneumatikami a logicky nám tak bude šetriť náklady. Ďalší veľký pokrok pri monitorovaní nášho autoparku predstavuje aplikácia Goodyear ,eJob‘. Umožňuje nám získavať okamžité informácie o všetkých prebiehajúcich prácach, pretože vďaka nej môžu všetky európske servisy do systému po dokončení práce prostredníctvom tabletu vkladať dáta. Cítime uspokojenie nad tým, že predĺženie zmluvy povedie k úspešnému pokračovaniu nášho partnerstva a spolupráce.“
 
Väčšinu návesov spoločnosti Ewals tvorí Megatrailer s objemom 100 m³. Goodyear na ne dodáva optimalizované návesové pneumatiky KMAX T RFID (rádiofrekvenčná identifikácia) s vysokým kilometrovým výkonom a so zabudovaným mikročipom. To má pre pneuhospodárstvo spoločnosti Ewals veľký význam, pretože mikročipy priamo komunikujú s internetovým programom spoločnosti Goodyear pre správu pneumatík FleetOnlineSolutions. Medzi výhody, ktoré z toho plynú, patria kratšie nútené odstávky, efektívnejšie riadenie pneuhospodárstva a vyššia bezpečnosť prevádzky. Kontrakt pokrýva aj dodávky pneumatík iných rozmerov vrátane ďalších optimalizovaných pneumatík KMAX s vysokým kilometrovým výkonom. Návesy prevádzkované v severských krajinách sú navyše v záujme vysokej bezpečnosti v zimných podmienkach vybavované zimnými pneumatikami Goodyear ULTRA GRIP MAX.
 
Služby pre spoločnosť Ewals zaisťuje celoeurópska sieť spoločnosti Goodyear TruckForce s viac ako dvoma tisíckami servisov. Zahŕňajú aj non-stop asistenčnú službu ServiceLine a inovatívny program pre správu pneuhospodárstva FleetOnlineSolutions.
 
„Teší nás, že naše dlhoročné spojenie so spoločnosťou Ewals bude pokračovať aj naďalej,“ povedal Waldek Jarosz, riaditeľ úseku Fleet Solutions spoločnosti Goodyear v Európe, na Blízkom východe a v Afrike. „Goodyear a Ewals sú partneri, ktorých spolupráca vždy prinášala a bude aj do budúcna prinášať obrovský prínos pre obe strany. Nie sme pre Ewals len dodávateľom pneumatík a s nimi spojených služieb, spolu sme spolupracovali tiež na vývoji nových nákladných pneumatík. Výsledok spoločného vývoja sa potom veľmi osvedčil ako novátorské riešenie, ktoré spoločnosti Ewals pomohlo zvýšiť efektivitu jej vozového parku a znížiť prevádzkové náklady.“
 
Ewals Cargo Care má 49 kancelárií v 13 európskych krajinách a je jednotkou na trhu logistiky dodávok pre automobilový priemysel. Pre automobilové odvetvie sú kľúčové dodávky just-in-time, preto je pre spoločnosť Ewals zásadným faktorom spoľahlivosť. Pneumatiky a ich údržba sú tak pre jej úspech absolútne prvoradé. Prémiové výrobky značky Goodyear a jej novátorské riešenia a dedikované služby spoločnosti Ewals pomôžu, aby mohla v úspešnom kurze ďalej pokračovať.

Prečítajte si aj

Back to top button