Správy | Aktuality | Témy

Spoločnosť GEFCO vymenovala Anthonyho Gunna za výkonného viceprezidenta pre freight forwardingové aktivity

Spoločnosť GEFCO vymenovala Anthonyho Gunna za výkonného viceprezidenta v rámci námornej a leteckej prepravy. Je taktiež členom výkonného výboru.

Anthony Gunn, ktorý má viac ako 25-ročné skúsenosti v odvetví logistiky, v tejto oblasti vyvinul a realizoval veľké transformačné projekty v Európe, USA a Ázii. Bolo medzi nimi vytvorenie a prevádzkovanie stredísk na vrátenie tovaru pre popredné svetové elektronicky obchodujúce spoločnosti alebo riadenie distribúcie pre laboratóriá biologických vied v rámci USA, vrátane dodávania náhradných dielov a zásobovania maloobchodu v Ázii.
 
Poslaním Anthonyho Gunna v spoločnosti GEFCO bude posilniť profitabilný rast freight forwardingových aktivít a zároveň posilniť pozíciu spoločnosti ako globálneho hráča v priemyselnej logistike.
 
„Som rád, že sa môžem pridať ku skupine GEFCO, ktorá je lídrom v automobilovej a priemyselnej logistike s jedinečnými odbornými poznatkami v budovaní dlhotrvajúcich vzťahov s globálnymi hráčmi,“ hovorí Anthony Gunn, výkonný viceprezident pre freight forwardingové aktivity. „V skupine GEFCO vidím množstvo príležitostí na súčinnosť, ktoré budú osožné pre našich zákazníkov, napríklad vytvorenie strategických koridorov a pokračovanie v digitalizácii. Naše tímy odhodlane podporujú našich klientov pri zlepšovaní ich dodávateľských reťazcov a tiež v ich raste a zvyšovaní konkurencieschopnosti.“
 
Anthony Gunn bol predtým európskym generálnym riaditeľom v spoločnosti XPO Logistics, kedysi známej ako Menlo. Do spoločnosti Menlo nastúpil v roku 2000 a zastával v nej rôzne riadiace pozície. Počas 16 rokov strávených v spoločnosti Menlo, potom XPO Logistics, Anthony Gunn zostavil tím odborníkov, ktorý zdvojnásobil obrat a zisk v tomto regióne.
 
Anthony Gunn začal svoju kariéru v zbrojárskom priemysle v nákupných a dodávateľských službách. Neskôr prešiel do odvetvia polovodičov, kde mal na starosti riadenie dodávateľského reťazca popredného amerického výrobcu v USA a Európe.
 
Anthony Gunn má titul MBA z univerzity Edinburgh Napier University.
 

Prečítajte si aj

Back to top button