Správy | Aktuality | Témy

Renault Trucks oznámila svoju účasť na veľtrhu Solutrans

Renault Trucks bude vystavovať na 14.ročníku veľtrhu Solutrans, medzinárodná výstava cestnej a mestskej dopravy, ktorá sa bude konať v Lyone-Eurexpo v dňoch 21. až 25. novembra 2017.

Na ploche 700 m² bude výrobca vystavovať vozidlá pre diaľkovú dopravu, stavebníctvo a distribúciu, ako aj novinky v oblasti zlepšovania kvality servisnej a distribučnej siete.

Renault Trucks oznamuje svoju prítomnosť na nadchádzajúcom veľtrhu Solutrans. Medzinárodná výstava pre cestné a mestské dopravné riešenia sa bude konať v dňoch 21. až 25. novembra 2017 v Lyone, ktoré je samotným rodiskom výrobcu.

V skutočnosti, sieť Renault Trucks zahŕňa 310 predajných a servisných miest vo Francúzsku, čo v priemere predstavuje jeden bod na každých 50 km. „Renault Trucks má najširšie pokrytie siete vo Francúzsku,“ vysvetľuje Philippe Gorjux, obchodný riaditeľ spoločnosti Renault Trucks vo Francúzsku. „Táto blízkosť k našim zákazníkom, v kombinácii s osvedčenou kvalitu našich služieb, je nespornou výhodou, ktorú dopĺňajú komplexné služby a ponúkané technológie. To dnes oceňujú všetci naši zákazníci.“

Jean-Jacques Marty, riaditeľ autorizovanej siete Renault Trucks (GAC), dodal: „Sila siete Renault Trucks nespočíva len v jej geografickom pokrytí, ale aj v odborných znalostiach špecializovaných pracovníkov. Viac ako 8000 vyškolených profesionálov je pripravených plniť požiadavky našich zákazníkov. Som hrdý na to, že môžem podporovať autorizovanú sieť Renault Trucks na dennej báze v oblasti rozvoja a podnikania. „

Výstavná plocha Renault Trucks sa bude nachádzať vo výstavnej hale č. 4.   

Prečítajte si aj

Back to top button