Správy | Aktuality | Témy

Probucard ukázal LPG novinky, chce byť v sieti OMV a Slovnaft

Probugas na Autosalóne Bratislava 2017 predstavil viaceré LPG novinky pre motoristov. Prerobené autá s priamym vstrekovaním sú napríklad dôkazom toho, že na LPG sa dajú kvalitne prerobiť aj tie najnovšie automodely. Predstavené bolo aj poistenie takejto prerábky.

Škoda Fabia a Huyndai Tuscon prekvapia výkonom, Opel Ampera nízkymi nákladmi
Nárast LPG áut na vo svete limitovali donedávna komplikácie spojené s prerábaním benzínových motorov s priamym vstrekovaním. Na bratislavskom Autosalóne v stánku Probucard majú návštevníci možnosť vidieť na LPG upravený benzínový motor s priamym vstrekovaním v Škode Fabia 1,2 TSI s výkonom 64kW.  Pre fanúšikov SUV vozidiel je pripravený štandardný Huyndai Tucson s objemom 1,6l a výkonom 97kW. Aj Tucson, rovnako ako Fabia, využíva ako hnacie palivo i LPG. Oba modely využívajú prístrekový systém (plynná fáza plynu je pred vstrekom do valca doplnená o určité množstvo benzínu). Ďalšou vystavenou zaujímavosťou je aj  OPEL hybrid Plug-in s objemom 1,4 l, a výkonom 64 kW. Vďaka jeho jazdným vlastnostiam a úspornému LPG pohonu sa pri štvormesačnom teste náklady na 100km ustálil na cene 2,7 €.
 
Zákazníci Probucard ušetrili od roku 2016 viac ako 75 000 €, Probugas rokuje o pristúpení do sietí OMV a Slovnaft
V porovnaní s prevádzkou benzínového auta vie majiteľ motorového vozidla na LPG usporiť približne 40 % nákladov. Motoristi, ktorí ročne najazdia pri priemernej spotrebe benzínu 7 l/100 km približne 20 000 kilometrov, na pohonných hmotách ušetria vďaka LPG pohonu za rok takmer 1000 euro. Od roku 2016 Probucard aktuálne využíva 262 spokojných zákazníkov, ktorí prečerpali 143 052 litrov LPG a tak ušetrili 75 382 €.
 
„Probucard je čerstvo rozbehnutý projekt spoločnosti Probugas zameraný na podporu rozširovania LPG áut na Slovensku. Po roku testovania v ostrej prevádzke čaká projekt na rozhodujúci impulz. Veríme, že pripojenie Probucard k čerpacím staniciam OMV a Slovnaft môže výrazne zlepšiť postavenie LPG na Slovensku. Našou ambíciou je toto pripojenie deklarovať verejnosti v druhej polovici roku 2017,” hovorí Pavol Boroš, člen predstavenstva spoločnosti Probugas.
                    
 
S LPG poistením CARGARANTIE bez straty záruky
Hlavnou výhodou LPG poistenia CARGARANTIE je fakt, že majitelia prerobených vozidiel neprídu o záruku na nové auto. Poistenie okrem toho, kryje záruku na všetky komponenty,
ktoré sú ovplyvnené montážou nového LPG systému. Záruka platí 24 mesiacov, resp. 90 000 najazdených kilometrov.
 
„Poistenie CARGARANTIE je novinka, ktorá dáva zákazníkom záruky a zároveň aj kvalitnej LPG prerábky ich áut,” dodáva  Pavol Boroš, člen predstavenstva spoločnosti Probugas.
Príďte si vytočiť zľavu!
Každý návštevník, ktorý zavíta na do stánku spoločnosti Probugas, bude mať možnosť vytočiť si až 100% zľavu na LPG Probucard prerábku ľubovoľného auta. Víťaz bude vylosovaný v nedeľu 30. 4. 2017 o 12:00.

Prečítajte si aj

Back to top button