Správy | Aktuality | Témy

Scania prichádza na stavenisko

Sú tvrdé, uhladené a perfektne navrhnuté na najťažšie úlohy. Štvrtého septembra odhalí Scania úplne nový modelový rad stavebných nákladných vozidiel. Sledujte živý prenos 4. septembra na nextgenscania.com so začiatkom o 19:30.

“Scania má milióny sledovateľov medzi zákazníkmi, vodičmi a fanúšikmi online a prirodzene sme ich všetkých pozvali aby sa k nám pridali na toto dôležité podujatie,” hovorí Erik Ljungberg, senior viceprezident pro korporátnu kominikáciu.
 
Počas nadchádzajúcich dní zostávajúcich do odhalenia, umožní Scania v predstihu nahliadnuť na tento nový zázrak na webe a sociálnych médiách. “Vieme, že mnohí sa nevedia dočkať aby uvideli to, čo drží Scania v talóne, a aj keď si to najlepšie necháme na koniec, môžeme sľúbiť niekoľko vzrušujúcich náhľadov.”
 
S novým špecializovaným stavebným radom Scania vyzýva trh v súboji o najodolnejšie nákladné vozidlá pre najťažšie aplikácie. Scania investovala roky vývoja do navrhnutia radu pre množstvo aplikácií v mnohotvárnom odvetví stavebníctva. Všetko bude odhalené 4. septembra.
 
Diváci budú vidieť a počuť všetko o vlastnostiach týchto nákladných vozidiel. Počas živého prenosu zo skutočného staveniska bude nový modelový rad podrobený testu a diváci budú mať možnosť na vlastné oči vidieť, ako si budú vozidlá počínať v náročných podmienkach. Rad stavebných nákladných vozidiel reprezentuje druhý krok v novej generácii vozidiel Scania. Po minuloročnom uvedení všeobecne uznávaných vozidiel pre diaľkovú prepravu, Scania ďalej stavia na technologických inováciách, aby sa postavila ďalšej transportnej výzve.
 
Pridajte sa k nám a odhaľte výnimočný rad nákladných vozidiel. Zdieľajte tento moment online vďaka živému prenosu na Facebooku. Zaregistrujte sa na nextgenscania.com a dostávajte notifikácie, vďaka ktorým určite nezmeškáte toto podujatie.

Prečítajte si aj

Back to top button