Motorizmus

Úžitkové vozidlá Renault vyrážajú na business tour

Renault je európskou jednotkou v predaji úžitkových vozidiel od roku 1998. V roku 2010 sa v Európe predalo celkovo 247 973 úžitkových vozidiel značky Renault, čo znamená 16,1% podiel na trhu.

 Na Slovensku bol minulý rok najúspešnejší model Renault Master, na 4. mieste s počtom 434 vozidiel a 4,8% podielom na trhu s najväčším nárastom predaja 208%, a Renault Trafic na 2. mieste v segmente malých furgonov so 163 predanými vozidlami a 4,7% podielom.

Vozidlá Renault sú moderné, spoľahlivé a poskytujú úspornú prevádzku. Vďaka týmto vlastnostiam sú obľúbené aj vo vozových parkoch firiem každej veľkosti. Modelová ponuka značky Renault je najširšia na našom trhu a väčšinu úžitkových vozidiel možno ďalej transformovať podľa požiadaviek klienta. To je dobrý predpoklad na unifikáciu vozového parku a tým aj na maximálnu optimalizáciu prostriedkov vynakladaných na nákup a prevádzku firemných vozidiel.

Úžitkové vozidlá Renault sa pre svoju spoľahlivosť a modularitu hodia na úpravy a prestavby podľa individuálneho želania zákazníka. V spolupráci so špecializovanými partnermi sme pre našich zákazníkov pripravili typizovanú ponuku najčastejšie žiadaných prestavieb.
Spoločnosť Renault Slovensko spol. s r.o. pre svojich firemných zákazníkov pripravila akciu Renault Business Tour 2011, ktorej cieľom je prezentovať širokú škálu prestavieb úžitkových automobilov značky Renault u jedenástich participujúcich dealerov po celom Slovensku. Renault Business Tour začína 2. mája a končí 23. októbra 2011. Počas nej budú predstavené nasledovné automobily:
 
Nový Master Dvojkabína Sklápač L3H1P4 zadný náhon



Nový Master Skriňa L3P3 RS 19,6 m3

Nový Master Predĺžená Kabína L3H2P3 zadný náhon


Nový Master Furgon – chladiarenská prestavba

 

Kangoo WAV pre transport osôb na invalidnom vozíku


Prezentačnej akcie sa zúčastní taktiež vozidlo s označením Master Bus (17 miestny) a Trafic Generation / Black Edition.
Bohaté skúsenosti má spoločnosť RENAULT Slovensko aj s vysoko špecializovanými prestavbami, ako sú napr. sanitné vozidlá. Celkovo sa na Slovensku môže pochváliť najširšou ponukou na trhu úžitkových vozidiel s celkovo 171 verziami v ponuke.
 

Prečítajte si aj

Back to top button