Motorizmus

CITROËN zaznamenal na Slovensku skvelý štart do roku 2013

Počet prihlásených vozidiel CITROËN vzrástol v januári o skvelých takmer 35% oproti minulému roku.

Na tomto pozitívnom výsledku sa svojou zásluhou podpísal v neposlednom rade aj populárny, iba na Slovensku vyrábaný, model CITROËN C3 Picasso, ktorý robí zo značky CITROËN hrdého národného výrobcu. Zväz automobilového priemyslu dnes zverejnil definitívne štatistiky prihlásených vozidiel za január tohto roka.

Čísla značky CITROËN oproti januáru minulého roka výrazne poskočili. V období, kedy mnohé značky zaznamenávajú pokles, sa značke CITROËN podarilo zvýšiť počet prihlásených vozidiel o skvelých 35%. Slovenskému modelu CITROËN C3 Picasso, ktorý len pred nedávnom zaznamenal svoj prvý facelift, narástol počet registrácií takmer 2,5 násobne. Týmto modelom sa však výhodná ponuka Značky nekončí a odkupná prémia, ktorú si mohli zákazníci v januári uplatniť na väčšinu rozsiahlej ponuky CITROËN, zaznamenala obrovský záujem. Pozitívna správa je, že táto prémia je aj naďalej v platnosti a zákazníci si stále môžu prísť vymeniť svoje staré auto akejkoľvek značky za novučičký CITROËN za skvelé ceny. Značka týmto krokom výrazne prispieva k obnove vozového parku v Slovenskej republike.

Značka CITROËN
CITROËN sa zrodil pred 90-timi rokmi pod Eiffelovou vežou vo Francúzsku. CITROËN je kreatívnou a dynamickou značkou, ktorá v roku 2010 uviedla na trh líniu DS, novú líniu prémiových produktov, ktorá sa dnes skladá z modelov CITROËN DS3, DS4 a DS5. CITROËN, silný vďaka „Créative Technologie“, má v ponuke dve plne elektrické vozidlá, modely využívajúce mikrohybridnú technológiu e-HDi a „Full hybrid“ – Hybrid4. Značka je technologickým priekopníkom, čo dokazuje aj 7 titulov majstra sveta v kategórii konštruktérov vo WRC. Značka prináša inovácie aj v oblasti služieb s CITROËN MULTICITY. CITROËN, to je 10 000 kontaktných miest pre klientov, prítomnosť v 80 krajinách a 1 436 000 vozidiel predaných v roku 2011.


Prečítajte si aj

Back to top button