Motorizmus

Svetové tanečné hviezdy budú učiť Slovákov na United Movement

Viaceré tanečné štýly, talentovaní tanečníci, špičkoví choreografi a lektori z celého sveta.

To je piata séria tanečného projektu United Movement, ktorá už tento víkend ponúkne workshopy plné skvelej hudby a svetového tanca pod vedením Jara Bekra a ďalších tanečníkov známych aj z filmov This is it! a Step up. Medzi tanečníkmi, ktorí tancovali s hviezdami ako Michael Jackson, Justin Timberlake a Beyoncé, nebude chýbať ani Slovák Martin Mako Hindy, dablér Brucea Willisa vo filme Smrtonosná pasca 5. Hviezdnych tanečníkov odvezie oficiálne vozidlo podujatia ŠKODA Citigo.    
 
„Predchádzajúce série projektu určeného začínajúcim aj profesionálnym tanečníkom mali obrovský úspech, o čom svedčí aj záujem tanečníkov z okolitých krajín. Teší ma, že aj vďaka podpore spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko môžeme usporiadať už piatu sériu podujatia a poskytnúť tak návštevníkom jedinečný zážitok so špičkovými svetovými aj slovenskými tanečníkmi,“ uviedol Jaro Bekr, tanečník a organizátor podujatia. Piata séria workshopov United Movement sa uskutoční už tento víkend, od soboty 30. marca do nedele 31. marca 2013, v Aircraft Sporthouse na Ivánskej ceste 30/b. Sobotňajší program je určený nielen pre profesionálnych tanečníkov, ale aj pre začiatočníkov, pre ktorých je vstup bezplatný.

Profesionálov budú viesť americké tanečné hviezdy CHACHI GONZALES, JILLIAN MEYERS, LANDO WILKINS a MISHA GABRIEL, ktorí spolupracovali so spevákmi ako Michael Jackson, Justin Timberlake a Beyoncé, alebo na filmoch This is it! a Step up. Začiatočníci si budú môcť vyskúšať rôzne tanečné štýly so slovenskými tanečnými esami – Katarínou Štumpfovou a Matejom Chrenom. Nebudú chýbať ani zástupcovia známych tanečných škôl – Riverpark Dance School, Hip Hop Fakulta, Street Dance Academy, Elledanse či  The Pastels. Po prvýkrát sa v sobotu 30. marca o 22:00 uskutoční aj support Dance párty v Klube LOFT! na Továrenskej ul.14. Viac informácií nájdete na www.unitedmovement.sk.
 

Prečítajte si aj

Back to top button