Motorizmus

Volvo Truck Slovak pokrylo svojou servisnou sieťou celé územie Slovenska

Otvorením Truck Centra v Nových Zámkoch pokrylo Volvo Truck Slovak svojou servisnou sieťou celé územie Slovenska.

Piatok 12. apríla 2013 znamenal pre Nové Zámky nie len príchod vytúženej jari, ale aj slávnostné otvorenie nového Truck Centra. Za účasti bezmála 350 hostí bolo Truck Centrum, v poradí už šieste na Slovensku, oficiálne odovzdané do užívania zákazníkom. Udialo sa tak v prítomnosti predstaviteľov  spoločnosti, ako aj vedenia mesta Nové Zámky.
 
Hoci slávnostné otvorenie prišlo na rad v apríli, Truck Centrum v Nových Zámkoch slúži zákazníkom už od 1. 2. 2013. Celková rozloha budovy je 921 m², z toho rozloha dielne je 481 m². Veľkoryso sú riešené aj parkovacie a prístupové plochy, ktoré so svojimi 6 358 m² poskytujú klientom pohodlné možnosti príjazdu a parkovania.
„Truck Centrum v Nových Zámkoch je už naše v poradí šieste centrum na Slovensku. Jeho vybudovaním sme zavŕšili našu snahu o pokrytie celého územia krajiny tak, aby sme naše služby čo najviac priblížili našim zákazníkom,“ hovorí Johannes Kjellgren, Managing Director Volvo Truck Slovak. „Výnimočné je aj tým, že po prvýkrát bude poskytovať služby pre obe značky skupiny Volvo – Volvo Trucks a Renault Trucks“.
 
Truck Centrum v Nových Zámkoch poskytuje svojim zákazníkom nielen predajné služby, ale aj služby v oblasti pravidelnej údržby vozidiel, záručných a pozáručných opráv, či opráv po  dopravných nehodách. Okrem toho si tu zákazníci môžu kúpiť originálne náhradné diely, či využiť služby automatickej umývacej linky.  Truck Centrum je otvorené od pondelka do soboty a prácu v ňom našlo celkovo 13 zamestnancov.
„Obdobie doterajšej, viac ako dvojmesačnej prevádzky novozámockého Truck Centra nás presvedčilo, že ho zákazníci v tomto regióne potrebovali už dávno. Dnes sú veľmi šťastní, že sa dočkali a môžu využívať všetky služby, ktoré poskytuje,“ zhodnotil prvé skúsenosti z fungovania centra Leonard Toček, Aftermarket Manager Volvo Truck Slovak.
 

Prečítajte si aj

Back to top button