Motorizmus

Renault Trucks T vyhlásený za kamión roka v Španielsku

Renault Trucks T bol práve vyhlásený za vozidlo roka v Španielsku.

Ocenenie pre Renault Trucks bolo vyhlásené večer, 23. januára prostredníctvom španielskeho časopisu Transporte 3. Porota sa skladala z 50 riaditeľov, ktorí predstavujú najväčšie prepravné spoločnosti v Španielsku. Titul španielskeho kamiónu roka 2014 (Spanish Truck of the Year 2014) získala spoločnosť Renault Trucks.
 
Toto prestížne ocenenie každoročne usporadúva odborný časopis Transport 3. Porota, ktorá je zložená z 50 dopravných špecialistov z najväčších prepravných spoločností v Španielsku, si vybrala väčšinovo práve Renault Trucks T. Väčšina z jej členov vyskúšala vozidlo v premávke na jeseň minulého roka pri rôznych akciách konaných spoločnosťou Renault Trucks Španielsko-Portugalsko, na Pyrenejskom polostrove.
 
“Toto ocenenie je o to pozoruhodnejšie, pretože prišlo od prepravných odborníkov,” uviedol Bruno Blin, prezident spoločnosti Renault Trucks. “Je to spojené s výbornou spätnou väzbou, ktorú sme mali od našich zákazníkov, ktorí skúsili naše vozidlo alebo už mali vo svojom vozom parku. Toto ocenenie potvrdzuje vlastnosti vozidla Renaul Trucks T a som si istý, že vzbudí dôveru nových zákazníkov v značku Renault Trucks.”
 

Prečítajte si aj

Back to top button