Motorizmus

Renault odhaľuje nový Trafic

Už toto leto predstaví Renault vynovený modelový rad Trafic.

Nadviaže tak na úspešný príbeh jedného so svojich najpopulárnejších modelov, z ktorého bolo predaných viac ako 1,6 milióna kusov od  jeho predstavenia v roku 1980. Na Slovensku sa začne s jeho predajom v septembri 2014.
 
Tento praktický a ekonomický „Van á Vivre“ (dodávka pre život), dostal nový športovejší výraz a to v interiéri, aj exteriéri. Prináša inovácie, ktoré spĺňajú požiadavky všetkých zákazníkov ako aj nové motory. Dostupný bude aj nový naftový agregát 1,6 dCi, vrátane dvojturbovej verzie, ktorá znižuje spotrebu až na 6l/100km. Nový Renault Trafic sa bude vyrábať vo výrobnom závode Sandouville vo Francúzsku, odkiaľ bude distribuovaný na celý európsky trh.  
 
Renault Trafic bol predstavený v roku 1908, kedy nahradil model Estafette. Do dnešného dňa sa ho predalo viac ako 1,6 milióna kusov. V roku 2014 bude tento úspešný príbeh pokračovať už treťou generáciou modelu, ktorý sa predstaví v 50 krajinách po celom svete.  
 
Nový Trafic prichádza s úplne novým dizajnom exteriéru Na prednej maske sa vyníma veľké a vzpriamené logo Renault, čím Nový Trafic dostal novú identitu značky. Jeho postoj vyjadruje silu a dynamickosť, zatiaľ čo jeho široké, úzko vedené svetlomety, mu dodávajú výrazný vzhľad.
 
Jeho šikmé  čelné sklo je tak v jasnom rozdelení s kapotou. Široké otvory na nasávanie vzduchu a pruh vo farbe karosérie, ktorý je medzi dvoma mriežkami chladiča, vytvárajú ľahší  celkový pocit z vozidla. Ostrejšie linky dávajú vozidlu dynamickejší vzhľad, zatiaľ čo solídnosť, ktorú naši zákazníci očakávajú, ostáva zachovaná aj vďaka prednému nárazníku.  
 
Nový Renault Trafic stavia na svojich bohatých skúsenostiach v segmente ľahkých úžitkových vozidiel, vďaka čomu Renault ponúka skutočnú užívateľsky príjemnú dodávku, ktorá je moderná a pohodlná. Nový Renault Trafic reaguje na meniace sa potreby zákazníkov a aktívne prispieva k úspechu podnikania. 
 

Prečítajte si aj

Back to top button