Motorizmus

Iveco Magelys pre vrcholových športovcov

Symbolom krásneho a zbožňovaného futbalu v Ríme v podaní tímu AS Roma sa stal nový luxusný Iveco Bus Magelys.

„Toto je autobus najkrajší autobus v Taliansku,“ s nadšením povedal pri preberaní autokaru Italo Zanzi, generálny riaditeľ spoločnosti AS Roma. Odteraz bude nový Iveco Bus Magelys HD sprevádzať futbalový tím Giallorossi na všetkých dueloch doma i vonku. Konkrétne ide o dvojnápravový Magelys 12,8 m vybavený motorom Cursor 9 Euro VI s výkonom 400 konských síl, ktorý pracuje v tandeme s automatickou dvanásťstupňovou prevodovkou AS-Tronic.
 
Graficky autokar čiernej farby, má dva predné stĺpiky farebné: jeden červený a druhý žltý. Po bokoch dominule hlava vlčice, ktorá je aj symbolom Ríma a v zadnej časti je veľké logo AS Roma s rokom založenia 1927, ktorý stelesňuje ducha tímu a túžbu po športovom úspechu. Logo AS Roma sa skladá z mozaiky fotografií stoviek fanúšikov tohto populárneho fotbalového mužstva.
 
Nový autobus má 42 špeciálnych kožených sedadiel značky Lazzarini, dva malé stolíky a dve miesta určené pre zranených hráčov. Súčasťou výbavy luxusného autokaru je pripojenie Wi-fi, dva LCD monitory, USB konektory, audio-video súpravy na zadnej strane každého dvojsedadla a kávovar s chladničkou s občerstvením pre posádku.
 
Podobný modrý Magelys HD už má aj talianská basketbalová reprezentácia a čierny trojnápravový Iveco Bus Magelys HDH s motorom Cursor 10 FTP Industrial s výkonom 450 konských síl využíva futbalový tím Junventus Turín. Talianský šport a Iveco Bus Magelys jednoducho patria k sebe a športový duch sa snúby s krásnym dizajnom, luxusným interiérom a vyspelou technikou.
 

Prečítajte si aj

Back to top button