Motorizmus

CITROËN BERLINGO MOUNTAIN VIBE CONCEPT

Nový CITROËN BERLINGO sa predstaví 2. marca na autosalóne v Ženeve.

Niekoľko dní pred odhalením sa svetu ukáže energická a optimistická štúdia CITROËN BERLINGO MOUNTAIN VIBE CONCEPT. Vyzbrojí sa zosilnenou karosériou a príslušenstvom určeným na jazdu do prírody a za dosahovaním nových vrcholov.
 
Na autosalóne v Ženeve sa nový CITROËN BERLINGO predstaví aj v energickej a hravej verzii. Štúdia MOUNTAIN VIBE CONCEPT vyzýva na výlety do prírody a užívať si každý moment. Ostáva pritom praktickým vozidlom s množstvom skvelých nápadov. Čerstvá a funkčná novinka otvára dvere novým zážitkom a možnostiam na únik od všedných dní.
 
Odvážny dizajn exteriéru modelu BERLINGO MOUNTAIN VIBE CONCEPT podnecuje na spoznávanie zabudnutých ciest. Topografické línie na karosérii zvádzajú opustiť asfalt a vydať sa do neznámeho terénu. Táto originálna ružová grafika dostala priliehavý názov InfraPink a umocňuje osobnosť štúdie. Nachádza sa aj na orámovaní hmlových svetlometov a dokonale dopĺňa karosériu nalakovanú zelenou farbou ALEP. Spolu vytvárajú sviežu, príjemnú a optimistickú farebnú kombináciu.
 
Exteriérové prvky modelu BERLINGO XTR dopĺňajú zosilnenia blatníkov a spodnej časti karosérie. Pneumatiky sú vybavené ružovými snežnými reťazami a strešné nosiče dopĺňa penový poťah vo farbe InfraPink. Celok vyžaruje auru moderného a technologicky vyspelého, no stále hravého bojovníka. V jeho výbave nechýba systém Grip Control, s ktorým kedykoľvek zdolá švajčiarske hory. Do batožinového priestoru sa poľahky zmestí výbava na horské športy ako skalolezectvo, snowboard či snežnice.
 
Sedadlá dostali jednoduchý, no technicky prepracovaný sivý poťah Gris LIBERIA doplnený o ružové prešívanie InfraPink. Interiér je striedmy, no zároveň elegantný. Farebné spracovanie dodáva interiéru veselý nádych a dotvára priateľský charakter štúdie BERLINGO MOUNTAIN VIBE CONCEPT.
 
Praktická a nápaditá štúdia BERLINGO MOUNTAIN VIBE CONCEPT prináša vitalitu a sviežosť nového modelu CITROËN BERLINGO, ktorý je vzorom moderného jednopriestorového vozidla. Na jeho palube dominujú radosť a sloboda, ktoré sú zárukou nezabudnuteľných zážitkov.
 

Prečítajte si aj

Back to top button