Motorizmus

Johnson Controls získava na Slovensku ocenenie Superbrands

Spoločnosť Johnson Controls, globálna multi-priemyselná spoločnosť s hlavným zameraním na podnikanie v automobilovom priemysle, v oblasti systémov pre správu budov a v odvetví uchovávania energie, získala na Slovensku ocenenie Business Superbrands Award.

Ocenenie Superbrands je medzinárodný program pre budovanie povedomia o značke. „S približne 5 500 zamestnancami patrí spoločnosť Johnson Controls medzi popredné medzinárodné spoločnosti na Slovensku. Slovenská cena Business Superbrands Award znamená veľké uznanie za vynikajúcu prácu našich zamestnancov a zapojenie sa do komunity,“ hovorí Michael Petersen, viceprezident Global Business Services spoločnosti Johnson Controls.
   
Víťazi slovenského ocenenia Business Superbrands Awards boli vybraní spomedzi slovenských obchodných značiek. Členmi tohto výboru sú uznávaní odborníci z oblasti marketingu, komunikácie a reklamy. Na Slovensku udeľujú túto cenu takým spoločnostiam, ktoré úspešne rozvíjajú elitnú značku spolu s dynamickým obrazom danej značky. Program Superbrands bol založený pred 20 rokmi vo Veľkej Británii a v súčasnosti funguje v 90 krajinách po celom svete.
   
Spoločnosť Johnson Controls sa aktivne zapája do komunít, v ktorých má svoje závody a kancelárie. V porovnaní s ostatnými spoločnosťami sa Johnson Controls v roku 2014 zapojil do dobrovoľníckej iniciatívy „Naše mesto“ s najväčším počtom dobrovoľníkov v celoštátnom meradle. Spoločnosť Johnson Controls a jej slovenskí zamestnanci podporujú miestne komunity aj prostredníctvom mnohých menších projektov. Spoločnosť tiež sponzoruje štafetový beh populárneho bratislavského ČSOB maratónu.
   
Spoločnosť Johnson Controls prevádzkuje na Slovensku deväť lokalít. Jej obchodné centrum v Bratislave podporuje financie, IT, odbyt, predaj, ľudské zdroje a riadenie programu, zatiaľ čo technologické centrum v Trenčíne vyvíja a testuje komponenty automobilových sedadiel a automobilových interiérov. V Lozorne prevádzkuje spoločnosť Johnson Controls závod, ktorý vyrába kompletné sedadlové systémy pre hlavné nemecké automobilové značky.
 
V Žiline prevádzkuje spoločnosť tri závody: jeden je zameraný na výrobu kompletného systému sedadiel, v druhom sa vyrábajú tkaniny a v treťom sa vyrábajú interiérové komponenty pre zákazníkov automobilového priemyslu. Závod spoločnosti v Martine vyrába poťahy a závod v Lučenci vyrába opierky hlavy a penové diely pre automobilový sedadlá. V Námestove vyrába spoločnosť Johnson Controls dverové panely, podlahové konzoly a ďalšie automobilové interiérové komponenty.
 

Prečítajte si aj

Back to top button