Motorizmus

Mercedes-Benz Truck Roadshow 2015 prichádza

Ak patríte k priaznivcom značky Mercedes-Benz, čaká vás jedinečná príležitosť vyskúšať si nákladné vozidlá a autobusy s trojcípou hviezdou na vlastnej koži. Mercedes-Benz oslavuje v tomto roku 25 rokov pôsobenia na Slovensku.

Spoločnosť Mercedes-Benz Slovakia totiž pripravila na 19. a 20. mája podujatie s názvom Mercedes-Benz Truck Roadshow 2015, na ktorom predstaví kompletný modelový rad svojich nákladných vozidiel. Na okruhu Slovakia Ring v Orechovej Potôni budú mať návštevníci možnosť vyskúšať si vozidlá Mercedes-Benz radu Actros, Antos, Arocs a Atego, ale i kompletný modelový rad osobných vozidiel s hviezdou v znaku. Jazdiť sa bude nie len na okruhu, ale aj v blízkom okolí  i na offroadovom parkúre. Vozidlá tak môžete vyskúšať prakticky vo všetkých prevádzkových podmienkach.
 
Okrem skúšobných jázd budete mať možnosť klásť otázky skúseným expertom, ktorí vám ochotne predstavia inovatívne technológie a služby orientované na dosiahnutie maximálnej hospodárnosti, ukážu vám ako vyzerá moderný výcvik vodičov alebo aké výhody prináša systém FleetBoard.
 
Okrem toho budú na skúšobné jazdy k dispozícii aj autobusy  SETRA a nákladné vozidlá Mitsubishi Fuso.
 
Registrovať sa môžete na stránke www.mercedes-benz.sk/truck. Oba dni bude okrem jázd spestrovať aj bohatý sprievodný program, ktorého prehľad dostanete po elektronickej registrácii. Program začína registráciou  o 9:00 hod. a jazdy sú naplánované od 10:00 do 18:00. Elektronická registrácia je nevyhnutná, nakoľko počet miest je limitovaný. Preto neváhajte, vyberte si svoj termín a zaregistrujte sa ešte dnes. Na stretnutie s vami sa teší tím Mercedes-Benz.
 

Prečítajte si aj

Back to top button