Motorizmus

Reality šou v podaní spoločnosti Volvo Trucks: Umelkyňa Mapei si vyskúša život na ceste

Spoločnosť Volvo Trucks pokračuje v originálnom marketingu a tentoraz prináša reality šou s umelkyňou Mapei.

Počas deväťdňového výletu naprieč Európou bude natáčať nové hudobné video s režisérkou Lizou Minou Morbergovou. Majú k dispozícii nákladné vozidlo Volvo plné rekvizít a jedného z najlepších vodičov na svete. Výsledok si môžete pozrieť v televíznom seriáli Reality Road.
 
„Prostredníctvom seriálu Reality Road chceme ukázať prednosti našej ponuky služieb,“ hovorí Per Nilsson, riaditeľ pre styk s verejnosťou v spoločnosti Volvo Trucks. „Služby spojené s nákladným vozidlom sú z hľadiska prevádzkyschopnosti rovnako dôležité ako samotné vozidlo. Zároveň chceme vytvoriť zábavný televízny program, ktorý zaujme širšie publikum. Pokiaľ viem, sme prvou spoločnosťou, ktorá používa reality šou na marketingové účely,“ dodáva.
 
Speváčku Mapei na ceste sprevádzajú režisérka Liza Minou Morbergová, vodič z videa Epic Split Jens Karlsson, trpasličí bradáč Sushi a špeciálne navrhnuté vozidlo Volvo FH. V priebehu deviatich dní precestujú viac ako 4 000 kilometrov zo Švédska až do Talianska. Skladba „Million Ways to Live“ (v preklade „Milión spôsobov jako žiť“) sa objaví na albume Mapei, ktorý vyjde neskôr v tomto roku.

„Zbožňujem cestovanie a príležitosti na spoznávanie nových ľudí a kultúr. Aj o tom je skladba „Million Ways to Live“ – o živote na ceste a voľnosti cestovať. Je to ideálna pesnička na výlet,“ hovorí Mapei. Uvidíte testovanie služieb spoločnosti Volvo Trucks rôznymi nečakanými spôsobmi a môžete sprevádzať Mapei pri spoznávaní sveta nákladných vozidiel a jeho výziev.

 

Okrem iného budeme svedkami jej vystúpenia so skupinou transvestitov na trajekte cestou do Poľska, spontánneho koncertu na predmestí Paríža alebo pri kaskadérskom kúsku jazdy na dvoch kolesách v Berlíne. Seriál pozostáva z ôsmich epizód. Prvé tri budú 11. júna zverejnené na kanáli spoločnosti Volvo Trucks v službe YouTube.

 

Prečítajte si aj

Back to top button