Motorizmus

ŠKODA SUPERB je prvou voľbou manažérov

ŠKODA ovládla anketu Firemné auto roka 2016 – ALD Automotive FLEET AWARDS, keď zvíťazila až v troch kategóriách.

ŠKODA SUPERB dominovala v dvoch kategóriách – automobily pre stredný aj vyšší manažment a stala sa najoceňovanejším firemným automobilom. ŠKODA OCTAVIA si odniesla ocenenie Firemné auto roka 2016 v kategórii referentských automobilov. Porotu tvorili fleetoví, finanční a ekonomickí manažéri významných spoločností, ktoré prevádzkujú väčšie automobilové parky. 
 
„Fleetový segment je motorom rastu slovenského automobilového trhu, a preto si tieto ocenenia veľmi vážime. Teší nás, že zvolená stratégia budovania špecializovaných Fleetových centier prináša svoje ovocie. Zákazníci oceňujú najlepšiu ekonomiku prevádzky našich automobilov, vysokú zostatkovú hodnotu, ako aj ponuku komplexných a špičkových služieb našich autorizovaných partnerov. Tieto ocenenia by som rád venoval práve im,“ hovorí Ing. Marek Růžička, konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.
 
Najviac ocenení v ankete Firemné auto roka 2016 v rámci ALD Automotive FLEET AWARDS si odniesla značka ŠKODA. Kategóriu automobilov pre vyšší manažment vyhrala ŠKODA SUPERB. Prvenstvo získala vlajková loď značky aj v kategórii automobilov pre stredný manažment. Stala sa tak už druhý rok po sebe najlepším manažérskym automobilom na Slovensku, keď obhájila triumf v oboch kategóriách. Prvenstvo v kategórii referentských automobilov získal svetový bestseller, model ŠKODA OCTAVIA.
 
„V budúcom roku by sme radi zbúrali mýty a výraznejšie sa presadili vo fleetovom segmente aj s naším novým modelom kategórie SUV ŠKODA KODIAQ. Má všetky predpoklady uspieť u firemných zákazníkov, ktorým ponúkneme všestranne využiteľný automobil pre ich každodenný život,“ dodáva Ing. Marek Růžička
 
Firemné auto roka 2016 v rámci ALD Automotive FLEET AWARDS už po siedmykrát volili fleetoví, finanční a ekonomickí manažéri významných slovenských spoločností, ktoré prevádzkujú väčšie automobilové parky. Organizátorom ankety je spoločnosť Auto Business Media, s.r.o., pod odbornou záštitou magazínu FLEET firemné automobily.
 
Fleetové centrá značky ŠKODA predstavujú najvyšší stupeň komplexnej starostlivosti o firemných zákazníkov. Na Slovensku aktuálne pôsobí 10 predajných a vyše 20 servisných fleetových centier. V predajnom fleetovom centre sú zákazníkom k dispozícii všetky modelové rady ŠKODA ako výstavné automobily. Garanciou profesionálneho prístupu a špičkovej starostlivosti o automobilový park sú odborne vyškolení fleetoví poradcovia. Zárukou individuálneho prístupu sú osobní fleetoví manažéri. V servisnom fleetovom centre sú výhodou rezervácie v rámci rozšírených otváracích hodín, ako aj expresný servis, manažment poistných udalostí a ďalšie služby.
 

Prečítajte si aj

Back to top button