Cestná doprava

SHELL otvára v Žiline čerpaciu stanicu pre nákladné autá

Spoločnosť SHELL Slovakia s.r.o. oficiálne otvára novú čerpaciu stanicu Žilina – Strážov.

Nachádza sa na Hričovskej ulici pri vjazde na diaľnicu v smere do Bratislavy. Okrem štandardných služieb bude poskytovať aj ideálne zázemie pre vodičov nákladných áut. Práve pre nich je určená akcia „Uvoľníme vám šiju“ – masáž v masážnom kresle zadarmo.
Počas dvoch týždňov, 23. augusta až 5. septembra môžu všetci vodiči nákladných áut využiť akciu „Uvoľníme vám šiju.“ V čase od 10.00 do 18.00 bude k dispozícií masážne kreslo, ktoré uvoľní šiju vodičom počas náročných ciest. „Čerpacia stanica sa nachádza pri cestnej komunikácií, ktorú využíva veľké množstvo nákladných áut. Preto sme sa rozhodli inštalovať samostatné rýchlo výdajné stojany paliva. Veríme, že sa čerpacia stanica stane obľúbenou pre vodičov zo Žiliny a najbližšieho okolia,“ vraví Igor Janok, riaditeľ prevádzky čerpacích staníc Shell na Slovensku a v Českej republike.
Čerpacia stanica disponuje celým päť- produktovým radom pohonných hmôt Shell. Štyri výdajné stojany ponúkajú výkonné palivá Shell V-Power Nitro+, Shell V-Power Nitro+ Racing a Shell V-Power Nitro+ Diesel, rovnako ako úsporné palivá Shell FuelSave Diesel a Shell FuelSave Natural 95. Vodiči nákladných áut tu nájdu 4 rýchlo výdajne stojany s prietokovou rýchlosťou 120 litrov za minútu. Pre zaistenie maximálnej bezpečnosti a ochrany životného prostredia sú všetky palivové nádrže dvojplášťové.
Zákazníci môžu využívať 24-hodinový servis a štandardné doplnkové služby, ako kompresor pre tlakovanie pneumatík a vysávač. V predajni okrem bežného sortimentu možno kúpiť kávu a občerstvenie z radu deli2go. Na cestách sa tak môžu vodiči posilniť chutnými bagetami a sendvičmi. Na čerpacej stanici je taktiež zriadená WiFi zóna. Pre všetkých zákazníkov zdarma.
 

Prečítajte si aj

Back to top button