Cestná doprava

NDS bude merať na Prístavnom moste, uzatvorí jeden jazdný pás

Počas víkendovej noci zo soboty (15. 11.) na nedeľu (16. 11.) bude Národná diaľničná spoločnosť (NDS) robiť merania na Prístavnom moste v Bratislave.

Diaľničiari preto podľa hovorcu firmy Michala Fúrika dočasne uzatvoria ľavý jazdný pás na moste v smere do Petržalky. „Dôvodom uzávierky je meranie parametrov pretvorenia geometrického tvaru mostných objektov tejto diaľničnej estakády ponad Dunaj,“ opísal Fúrik. Meranie je podľa neho súčasťou dlhodobého monitoringu mostov.
      
Premávka na moste tak bude obmedzená v sobotu od 23.00 h do nedele do 4.00 h. „Uzavretý bude ľavý jazdný pás od križovatky Bratislava, Prievoz po križovatku Bratislava, Dvory,“ vysvetlil Fúrik. Obchádzková trasa bude vyznačená dopravným značením a bude viesť cez Prístavnú ulicu až po križovatku s Košickou ulicou, pokračovať bude až po križovatku Ovsište a na Einsteinovu ulicu. Ďalej za mostom Apollo, na Dolnozemskú ulicu, do Petržalky. Uzavretá bude aj výjazdová vetva z Bajkalskej ulice na Prístavný most, obchádzková trasa povedie cez Prístavnú ulicu.
 

Prečítajte si aj

Back to top button