Cestná doprava

RegioJet spustí od 18. novembra novú autobusovú linku do Viedne

Súkromný dopravca RegioJet spustí od stredy 18. novembra novú autobusovú linku.

Premávať bude z Bratislavy na viedenské letisko Schwechat a následne do centra Viedne. 
 
Autobusy budú na linke podľa hovorcu spoločnosti Aleša Ondrůja jazdiť 16-krát denne v oboch smeroch. Prvý spoj bude z Bratislavy vychádzať o 4.30 h a na viedenské letisko príde o 5.30 h. Posledný spoj z letiska Schwechat bude odchádzať o 22.00 h,“ doplnil Ondrůj.
 
Počas celého dňa budú autobusy podľa jeho slov premávať v hodinovom intervale a všetky spoje zastavia na všetkých zastávkach na uvedenej trase. Vyrážať budú teda z bratislavskej autobusovej stanice Mlynské Nivy, následne budú mať zastávky v Bratislave pri Moste SNP a na Einsteinovej. Potom budú pokračovať na Letisko Wien Schwechat a na autobusový terminál Viedeň – Štadión na Engerthstrasse, ktorý sa nachádza v centre Viedne.
 
Dopravca zároveň cestujúcim, ktorí pôjdu na letisko Schwechat, sľubuje garanciu preplatenia nákladov na letenky či dovolenku v prípade, že zavinením spoločnosti RegioJet zmeškajú odlet svojho lietadla. V takomto prípade idú náklady na letenky či dovolenku na nás,“ konštatoval majiteľ spoločnosti Radim Jančura.

Prečítajte si aj

Back to top button