Cestná doprava

Spoľahnite sa na Spontex Logistics

Preprava voľne loženého tovaru má svoje špecifiká, a práve preto si vyžaduje spoľahlivého partnera, pri ktorom budete mať absolútnu istotu, že dokáže Vaše požiadavky naplniť. Presne takýmto partnerom je spoločnosť Spontex Logistics.

Spoločnosť nie je na trhu žiadnym nováčikom. Jej existujúci zákazníci oceňujú jej stabilné zázemie, férový prístup a hodnotia ju ako zodpovedného partnera. Spoločnosť poskytuje svoje služby vo viac ako 20 krajinách po celej Európe. Súčasťou vozového parku sú návesy s pohyblivou podlahou aj veľkoobjemové kontajnery.
 
Spoľahlivý tím pracovníkov s bohatými skúsenosťami v oblasti prepravy sypkých a voľne ložených tovarov, dokáže nájsť efektívne riešenia, ktoré zákazníci hľadajú. Majú totiž istotu, že ich tovar bude doručený včas a v požadovanej kvalite. Spontex Logistics prepravuje aj tovary, ktoré sú súčasťou výroby krmív pre zvieratá.
 
Takéto tovary podliehajú veľmi prísnej kontrole, preto spoločnosť disponuje certifikátom GMP+FSA (Good Manufacturing Practicies + Food Safety Assurance), ktorý zaručuje profesionalitu a dodržanie všetkých stanovených predpisov. Spoločnosť by naďalej rada expandovala aj na Slovensku a v Českej republike, preto je záujem o spoluprácu či už zo strany nových zákazníkov alebo tamojších prepravných spoločností viac než vítaný.
 
Pre firmy podnikajúce v tomto segmente sa tak naskytá jedinečná šanca spolupracovať s overeným a skúseným partnerom. Viac informácii nájdete na webovej stránke www.spontex-logistics.com.
 

Prečítajte si aj

Back to top button