Cestná doprava

Scania vylepšila logistiku zásobovania náhradných dielcov

Jedným z kľúčových parametrov dobre fungujúceho servisu je bezpochyby čo najlepšia logistika a dostupnosť náhradných dielcov.

Len tá totiž umožňuje vďaka krátkej dodacej lehote dielcov zabezpečiť plynulosť opráv, skracovať ich termíny a súčasne tak prestoje vzniknuté pri opravách či servisu znížiť na nutné minimum.
 
Od prvej májovej nedele preto Scania začala do slovenských a českých servisov zavážať náhradné dielce aj cez víkendy, čím dochádza k výraznému skráteniu doby víkendových opráv vozidiel v prípadoch, keď potrebné náhradné dielce nie sú na sklade.
 
Scania tak vychádza v ústrety svojim zákazníkom a okrem otváracej doby servisov v sobotu a vo veľkej väčšine aj v nedeľu im poskytuje konkurenčnú výhodu v podobe vyššieho využitia ich vozidiel. Víkendová návšteva servisu je tak v tejto chvíli pre zákazníka výrazne hodnotnejšia, než tomu bolo doposiaľ.
 
Rozšírenie pravidelného zásobovania na šesťkrát týždenne v praxi vyzerá tak, že objednávky náhradných dielcov, ktoré servisy uskutočnia do sobotných 13:00 hodín, budú do servisov dodané počas nasledujúceho dňa, t.j. počas nedele (vo všetkých slovenských servisoch + servis v Chrášťanoch, Modleticiach, Brne a Jihlave) či počas noci z nedele na pondelok (zostávajúce servisy).
 
Opravujte Vaše vozidlá, keď nepracujú.

Prečítajte si aj

Back to top button