Cestná doprava

Na D1 v Trenčianskom kraji čakajú vodičov obmedzenia, NDS opravuje most

Vodičov čakajú od dnešného dňa až do 22. septembra obmedzenia na diaľnici D1 v Trenčianskom kraji.

Pri obci Kostolná medzi Trenčínom a Novým Mestom nad Váhom bude Národná diaľničná spoločnosť (NDS) opravovať most. Diaľničiari na ňom osadia nové odvodňovacie žľaby, vymenia pôvodné zvodidlá a zábradlie. S úpravami sa začne dnes od 16.00 h. „Práce potrvajú do druhej polovice septembra,“ uviedol hovorca NDS Marcel Jánošík. 
      
V prvej etape prác bude uzatvorený ľavý jazdný pás v smere z Trenčína do Nového Mesta nad Váhom. Doprava na diaľnici bude presmerovaná cez prejazd stredným deliacim pásom do pravého jazdného pásu, kde bude premávka obojsmerná. Na konci úseku sa zase presmeruje späť. 
      
V druhej etape prác sa uzatvorí pravý jazdný pás v smere z Nového Mesta nad Váhom po Trenčín. Počas uzávierky bude rovnako doprava presmerovaná do ľavého jazdného pásu a na konci úseku sa vráti späť. “NDS sa týmto ospravedlňuje za znížený komfort vo využití diaľnice D1 v Trenčianskom kraji,“ doplnil Jánošík. Zároveň požiadal motoristickú verejnosť o dodržiavanie bezpečnosti cestnej premávky a rešpektovanie dopravného značenia.
 

Prečítajte si aj

Back to top button