Letecká doprava

Z Bratislavy sa od dnes lieta do talianskej Bologne

Z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave sa od dnes dostanú cestujúci do novej destinácie.

Dnes pribudla nová pravidelná linka Ryanairu do Bologne v Taliansku a z nej. K dispozícii je každý pondelok a v piatok. Letenky si možno zakúpiť za ceny od 9,99 € za jednosmernú cestu vrátane všetkých poplatok na webe ryanair.com.
 
Bologna je jednou z dvojice nových liniek, ktoré avizoval Ryanair spustiť z Bratislavy v tomto roku. Spustenie ďalšej avizovanej linky, do gréckeho Solúna (Thessaloniki), presunul dopravca na jar 2018. Nová linka do Solúna a z neho tak pribudne z bratislavského letiska od 26. marca 2018, rovnako s frekvenciou 2 x týždenne.
Z Bologne do Bratislavy prilieta Boeing 737-800 Ryanairu každý pondelok a piatok o 11.50 h. Do Bologne možno následne letieť v tieto dni o 12.15 h.
 
V roku 2017 pribudlo z Bratislavy spolu 5 nových leteckých liniek – do Varšavy, Sofie, Klužu-Napoca a Tuzly od leteckej spoločnosti Wizz Air a do Bologne spoločnosťou Ryanair. Z Bratislavy sa tak s krátkym prestupom v Miláne možno dostať v rámci jednej letenky aj do destinácií Porto v Portugalsku, Valencia v Španielsku, Catania na talianskej Sicílii a Cagliari na Sardínii, pričom batožina cestujúceho putuje až do cieľovej destinácie.
 
Ryanair pritom oznámil 4 nové linky z Bratislavy a späť už aj pre rok 2018. Okrem Solúna pridá na prelome marca a apríla z Letiska M. R. Štefánika aj nové pravidelné linky na Maltu, do Burgasu v Bulharsku a na Pafos na Cypre. Všetky bude prevádzkovať 2 x týždenne. Letenky na všetky linky, vrátane prestupných liniek, si možno zakúpiť na www.ryanair.com.

Prečítajte si aj

Back to top button