Letecká doprava

Z Bratislavy sa bude lietať do Atén

Nízkonákladová letecká spoločnosť Ryanair, oznámila, že rozširuje svoj letný letový poriadok 2015 na svojej báze v Bratislave o novú pravidelnú linku do Atén (3 x týždenne).

Spolu bude z Letiska Bratislava prevádzkovať 17 liniek, čo prinesie ročne 1 milión prepravených pasažierov. Slovenskí zákazníci a návštevníci si môžu na budúce leto vybrať zo 17 liniek Ryanairu z Bratislavy a využiť pridelené sedadlá v lietadle, druhú bezplatnú príručnú batožinu, znížené poplatky, novú webstránku, aplikáciu pre smartfóny s mobilným boarding pasom a nové služby Family Extra a Business Plus, čo robí Ryanair ideálnou voľbou pre rodiny, biznismenov aj bežných cestovateľov.
 
Ryanair bude aj naďalej spájať Bratislavu s európskymi hlavnými biznis centrami vrátane Dublinu (1 x denne, čiže 7 x týždenne), Londýna-Stanstedu (2 x denne, čiže 14 x týždenne), Londýna-Lutonu (4 x týždenne), Ríma (4 x týždenne) či Bruselu (3 x týždenne). Obchodným cestujúcim tak ponúka najväčší výber destinácií za najnižšie ceny, lepšie časy odletov pri väčšine letov aj lepšie služby, čo súvisí s uvedením nového produktu Ryanairu ušitého na mieru – služby Business Plus.
 
Nová linka Ryanairu z Bratislavy do Atén bude prevádzkovaná v utorky, štvrtky a soboty. Letenky si bude možné zakúpiť na webovej stránke Ryanair.com už zajtra. Pri tejto príležitosti dáva Ryanair do predaja letenky už od 19,99 € pre cestovanie v januári, vo februári a v marci. Rezervovať si ich možno do štvrtkovej polnoci (18. decembra).
 
Klaudia Kalazna, obchodná a marketingová manažérka pre Slovensko, Ryanair, povedala: “Ryanair s potešením oznamuje, že rozširuje svoj letný letový poriadok na rok 2015 pre Bratislavu o novú linku do Atén v Grécku s frekvenciou 3 x týždenne, a to navyše k novej linke do Madridu. Spolu tak bude zabezpečovať 17 liniek z/do Bratislavy, čo prinesie 1 milión cestujúcich ročne a podporí 1 000 “postranných” súvisiacich pracovných miest.“
 
„Slovenskí zákazníci a návštevníci si už teraz volia Ryanair pre naše nízke ceny, starostlivosť o zákazníkov dominantnú na trhu a skvelý výber destinácií. Teraz si tiež môžu booknuť lety ešte o niečo skôr na našej vylepšenej webovej stránke a aj vďaka novej mobilnej aplikácii. Na palubu si už možno vziať zdarma druhú malú príručnú batožinu, sedadlo bude cestujúcim pridelené, využiť možno služby Family Extra a Business Plus. Tiež možno používať elektronické zariadenia počas všetkých štádií letu, keďže sa Ryanair snaží prinášať viac ako len najnižšie ceny,“ dodala Kalazna. Pri príležitosti zavedenia novej linky do Atén sú v predaji letenky už od 19,99 €, ktoré si možno zarezervovať do štvrtkovej polnoci (18. decembra). 
 

Prečítajte si aj

Back to top button