Letecká doprava

Ryanair zavádza novú linku Bratislava – Berlín

Nízkonákladová letecká spoločnosť Ryanair oznámila spustenie novej linky z Bratislavy do Berlína.

Prevádzkovať ju bude denne, čiže 7 x týždenne, od 27. októbra 2015. Nové lety na trati Bratislava – Berlín (letisko Schönefeld, SXF) sa dajú zakúpiť už za cenu od 24,99 € pre cesty v októbri, novembri a decembri. Rezervovať si lety za tieto nízke ceny možno na webovej stránke Ryanair.com od zajtra do pondelkovej polnoci (9. marca). 
 
Katarzyna Gaborec-McEvoy, marketingová manažérska pre strednú a východnú Európu, Ryanair, povedala: „Ryanair s potešením oznamuje zavedenie novej linky z Bratislavy do Berlína a z neho, ktorú začne prevádzkovať od októbra. Letenky sa začnú predávať už zajtra na www.ryanair.com. Nová linka bude prevádzkovaná 1 x denne, čiže 7 x týždenne. Slovenský trh zaznamenáva pre Ryanair značný rast, keďže 30. marca otvárame našu bázu v Bratislave. Naďalej pokračujeme v spájaní Bratislavy s dôležitými európskymi centrami biznisu, akým je aj Berlín, s ktorým ju spájame už od tejto jesene.
 
„Slovenskí zákazníci a návštevníci si už teraz volia Ryanair pre naše nízke ceny, starostlivosť o zákazníkov dominantnú na trhu a skvelý výber destinácií. Teraz si tiež môžu rezervovať lety na leto 2015 na našej vylepšenej webovej stránke a aj vďaka novej mobilnej aplikácii. Na palubu si už možno vziať zdarma druhú malú príručnú batožinu, sedadlo bude cestujúcim pridelené, využiť možno služby Family Extra a Business Plus. Tiež možno používať elektronické zariadenia počas všetkých štádií letu, keďže sa Ryanair snaží prinášať viac ako len najnižšie ceny.“
 
„Nové lety na trati Bratislava – Berlín sa dajú zakúpiť už za cenu od 24,99 € pre cestovanie v októbri, novembri a decembri. Rezervovať si lety za tieto nízke ceny možno na webovej stránke Ryanair.com od zajtra do pondelkovej polnoci (9. marca). Keďže sa letenky za takéto nízke ceny rýchlo vypredajú, cestujúcim odporúčame čo najskôr navštíviť webovú stránku www.ryanair.com, aby ich nepremeškali.“
 
„Vítame zavedenie linky do Berlína, ktorý je hlavným a najväčším mestom Nemecka a zároveň dôležitým dopravným uzlom. Ryanair je pre nás dlhodobý, stabilný, solídny a hlavne férový partner. Spoluprácu s ním si nesmierne vážime. Otvorením bázy a novými spojeniami sa Letisko Bratislava definitívne dostáva na leteckú mapu Európy,“ povedal generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Letiska Bratislava, Ivan Trhlík.
 

Prečítajte si aj

Back to top button