Letecká doprava

Druhá špekulatívna budova v Prologis Park Prague-Airport úplne prenajatá

Prologis, Inc., globálny líder v oblasti logistických nehnuteľností, dnes oznámil podpis dvoch nových nájomných zmlúv celkovo na 12 100 metrov štvorcových vo svojej druhej špekulatívnej budove v Prologis Park Prague-Airport. Park je teraz 100-percentne prenajatý.

Podrobnosti o nájomných zmluvách:
 
·        9 000 metrov štvorcových pre britskú spoločnosť pôsobiacu v nákladnej doprave.
·        3 100 metrov štvorcových pre spoločnosť O&M Movianto, európsku pobočku americkej spoločnosti Owens & Minor Inc. pôsobiacej v oblasti farmaceutiky, biotechnológie a zdravotníctva. Spoločnosť je už zákazníkom Prologis v Prologis Park Bratislava.
„Rýchlosť, s akou bola nová budova prenajatá, odráža dopyt po vysoko kvalitných logistických priestoroch v optimálnych lokalitách,“ uviedol Martin Baláž, riaditeľ Prologis pre prenájom a výstavbu v Českej republike a na Slovensku. „Prologis Park Prague-Airport bol pre nás vzhľadom k silným ekonomickým ukazovateľom jasnou voľbou pre špekulatívnu výstavbu.“
 
Prologis Park Prague-Airport sa nachádza v tesnej blízkosti diaľnice D6 na výjazde 7, päť minút od pražského letiska. V parku sa nachádzajú tri budovy s celkovou rozlohou 73 000 metrov štvorcových s potenciálom pre ďalšiu výstavbu 48 000 metrov štvorcových. Park poskytuje výborné spojenie s národnými aj medzinárodnými obchodnými trasami prostredníctvom Pražského okruhu D0 a diaľnic D5 a D1. Zastávky verejnej dopravy, vrátane stanice autobusu priamo v parku, ponúka spojenie do Kladna, Prahy a taktiež na vlakovú stanicu.
 
Prologis je s viac ako 1 miliónom metrov štvorcových logistických a priemyselných priestorov jedným z popredných poskytovateľov distribučných nehnuteľností v Českej republike (k 31. decembru 2016).
 

Prečítajte si aj

Back to top button