Letecká doprava

Najväčšia americká autopožičovňa Enterprise Holdings má zastúpenie na letisku BTS

Na Letisku M. R. Štefánika pribudla nová autopožičovňa. Od 1. júna 2017 si už môžu
cestujúci požičať vozidlá aj od spoločnosti Czechocar CZ, spol. s. r. o, ktorá prevádzkuje zastúpenie
najväčšej americkej autopožičovne Enterprise Holdings International so všetkými obchodnými
značkami: Alamo Rent A Car, National Car Rental a Enterprise Rent A Car. Svoju prvú slovenskú pobočku tak otvoril Czechocar CZ práve na letisku v Bratislave.

„Expanzia na bratislavskom letisku nadväzuje na obchodnú stratégiu rapídnej celosvetovej expanzie Enterprise Holdings z pozície lídra severoamerického trhu. Na bratislavskom letisku, a celom Slovensku, bude holding zastúpený všetkými tromi značkami, ktoré oslovujú rôzne zákaznícke segmenty,“ vysvetľuje dôvody otvorenia prvej pobočky na Slovensku na najväčšom letisku Martin Lukeš, konateľ spoločnosti Czechocar CZ.
 
„Na základe nezávislých prieskumov vykazujú značky Enterprise Holdings dlhodobo najvyššie hodnoty zákazníckej spokojnosti, hlavne vďaka mimoriadnemu dôrazu na Customer Service. Rovnakú obchodnú politiku budeme uplatňovať aj na Letisku M. R. Štefánika. Pokračujeme tak v úspešnom obchodnom modeli z Českej republiky a Letiska Václava Havla v Prahe, kde má spoločnosť Czechocar viac ako 20-ročné skúsenosti. Sme veľmi radi, že môžeme naše služby ponúkať aj na bratislavskom letisku, ktoré hrá v regióne čím ďalej tým dôležitejšiu úlohu a je významnou destináciou pre našich českých i celosvetových obchodných partnerov a klientov,“ vyjadril sa Martin Lukeš z Czechocar.
 
„Chceli by sme sa touto cestou tiež poďakovať manažmentu Letiska M. R. Štefánika za veľmi profesionálny a ústretový prístup, za ochotu a umožnenie rozvoja obchodných aktivít Enterprise Holdings v Bratislave. Pobočka na bratislavskom letisku sa tak práve zaraďuje k ďalším 9 600 pobočkám a 1,9 miliónom vozidiel, ktoré Enterprise Holdings celosvetovo prevádzkuje,“ uzavrel konateľ spoločnosti M. Lukeš.

Prečítajte si aj

Back to top button