Logistika a skladovanie

Nový člen manažmentu Kuehne + Nagel Slovensko

Od 1. Januára 2018 sa novým manažérom divízie pozemných prepráv stal Marek Kukučka.

Marek Kukučka prichádza do Kuehne + Nagel s viac ako 15 ročnými skúsenosťami z oblasti prepravy a logistiky. Jeho hlavnými úlohami na pozícii vedúceho manažéra bude posilniť postavenie Kuehne + Nagel v rámci kamiónovej prepravy a dohliadnuť na efektívnu implementáciu nových produktových riešení naprieč celým oddelením.
 
„Tento rok je pre nás nesmierne dôležitý, pretože na trh uvedieme moderné inovácie pre našich klientov a chceme si byť istí, že nič nepodceníme. Preto sme sa rozhodli pre akvizíciu Mareka Kukučku, ktorý bol pre nás jasnou voľbou. V kombinácii s jeho bohatými skúsenosťami z logistiky a preukázateľnými výsledkami  sme do tímu získali lídra, s ktorým dokážeme splniť naše ambiciózne ciele v neustále meniacom sa segmente prepráv. Z tejto pozitívnej zmeny budú profitovať predovšetkým naši klienti“, povedal Radoslav Miko, generálny manažér Kuehne + Nagel Slovensko .
 
„Rozhodol som sa prijať túto ponuku s vedomím, že Kuehne + Nagel patrí k lídrom a inovátorom v oblasti poskytovania logistických služieb na Slovensku a globálnej úrovni. Mojím cieľom je aby sme aj naďalej  prinášali vysokokvalitné a inovatívne služby pre našich lokálnych a medzinárodných zákazníkov podľa ich najnáročnejších požiadaviek,“ dodal Marek Kukučka, manažér divízie pozemných prepráv Kuehne + Nagel Slovensko. 

Prečítajte si aj

Back to top button