Logistika a skladovanie

Nová klientská služba DKV

Maskot asistenčnej služby DKV Buddy bol na tohtoročnom Truck Grand Prix na Nürburgringu úplne všade a u návštevníkov tradičného závodného víkendu s bohatým sprievodným programom si získal obrovské sympatie.

Buddyho pomoc ale ocenia najmä vodiči v európskej diaľkovej doprave, ktorí sa obrátili na asistenčnú linku DKV. Úspech nového maskota asistenčnej linky DKV Buddyho (slovensky: “kamoš, parťák”) sa na trojdňovom festivale pre milovníkov “truckov” dostavil okamžite s impozantným účinkom. Maskota DKV bolo možné stretnúť na každom kroku, napríklad v šesťmetrovej nadživotnej veľkosti v paddocku, vedľa koncertného pódia postaveného na Mühlbachschleife alebo pred stanom DKV, kde si na neho mohli návštevníci siahnuť a vyfotografovať sa s ním.

Ľudia si mohli Buddyho odniesť domov ako odznak či prívesok na kľúče, alebo s ním súťažiť o ceny. Pred hlavným koncertom skupiny „RevolverHeld“ a po ňom bežal na obrovskom premietajúcom plátne na pódiu Buddyho hit „I can help“.


Buddy zbieral body za sympatie
Nadživotná veľkosť Buddyho vzbudzovala spoločne s jeho vľúdnym pohľadom, širokými ramenami, svalnatou hornou časťou tela, obligátnym trojdenným strniskom a bejzbalovou čiapkou obrovské sympatie. Buddy má svojich fanúšikov aj na Facebooku.
Boli sme velmi pozitívne prekvapení vrelým prijatím a obrovskými sympatiami, ktorých sa dostalo nášmu Buddymu. Teší ma tiež, že tu prebehla rada dôležitých a úspešných rozhovorov so zákazníkmi a záujemcami, ktorí ešte nie sú našimi zákazníkmi a sú významnými hráčmi v našej bradži,” povedal po akcii Alexander Trautmann, predseda predstavenstva spoločnosti DKV. Pozvanie do reprezentatívneho stanu DKV prijalo viac než 5 500 zákazníkov.

Veľkolepá show na Nürburgringu
Truck Grand Prix je tradičný víkendový závod ťahačov na Nürburgringu, ktorý teno rok pritiahol viac než 200 000 divákov, pre ktorých bol pripravený bohatý sprievodný program vrátane odborného veľtrhu nákladnej dopravy s Buddym v jednej z hlavných úloh. Hlavný závod piateho podniku v tohtoročnom kalendári majstrovstiev Európy ťahačov vyhral na mokrom povrchu Nürburgringu suverénnym spôsobom štart-cieľ český jazdec David Vršecký za volantom Buggyry pred Švajčiarom Markusom Bösigerom s Renaultom vo farbách českého tímu MKR Technology. Divácky atraktívny zážitok bol vďaka mokrému povrchu plný kolízií a napínavých súbojov

Buddy ručí za istú pomoc v núdzi
Sympaťák Buddy je novým maskotom nepretržitej asistenčnej služby DKV Truck Service, ktorú spoločnosť DKV poskytuje svojim zákazníkom vo viac ako 30 krajinách. Asistenčná služba je klientom k dispozícií na bezplatnom medzinárodnom telefónnom čísle 00800 365 24 365 non-stop po celý rok a zahrňuje okrem odstraňovania porúch aj vyprosťovanie, odťah alebo sprevádzkovanie vozidla a dokonca aj sprostredkovanie náhradného automobilu, prepravu vozidiel späť do krajiny pôvodu a prekládku nákladu, tlmočnícke a prekladateľské služby, rezerváciu hotelov pre rodičov a doprovod, rezerváciu cestovných lístkov a pomoc pri výmene alebo získaní nových dokladov.

Pracovníci asistenčnej služby poskytujú rovnako bezplatný informačný servis, ktorý zahŕňa napríklad zistenie adresy najbližšieho servisu, čerpacej stanice a podobne. Pre lepšiu kontrolu nákladov za služby DKV Truck Service si môžu zákazníci nanovo stanoviť individuálny limit pre výšku plnenia za služby spojené s núdzovým volaním. Do zvoleného limitu môže vodič vozidla platit kartou DKV bez schvaľovania. Ak by bola cena vyššia, DKV obratom zákazníka skontaktuje a on sám rozhodne, či má byť služba poskytnutá.
 

Prečítajte si aj

Back to top button