Logistika a skladovanie

GEFCO Slovakia hlavným partnerom konferencie Národné fórum produktivity

GEFCO Slovakia, poskytovateľ logistických služieb špecializovaný na „Logistics for Manufacturers“, sa stal hlavným partnerom 16. ročníka konferencie Národné fórum produktivity, ktorá sa bude konať 2. októbra tohto roka v Žiline.

Konferencia sa počas pätnástich rokov existencie stala medzinárodnou platformou na výmenu skúseností v oblasti priemyselného inžinierstva, zvyšovania produktivity a implementácie inovatívnych riešení do praxe.
 
Ústrednou témou 16.ročníka konferencie Národné fórum produktivity je „Ako urobiť firmu úspešnou?“. Táto konferencia celonárodného významu združuje špičkových priemyselných inžinierov, odborníkov z oblasti produktivity a inovácií.  Prináša cenné poznatky od zástupcov prestížnych slovenských aj zahraničných firiem pôsobiace v rôznych sférach priemyslu a obchodu. Záštitu nad podujatím prevzalo Ministerstvo hospodárstva SR.
„Trh logistiky na Slovensku i v strednej a východnej Európe je do veľkej miery zameraný na priemysel, kde kvalita, produktivita a inovácie zohrávajú kľúčovú úlohu. Teší ma, že GEFCO Slovakia v podobe hlavného partnera môže po druhýkrát zastrešiť konferenciu Národne fórum produktivity a predstaviť tak svoje nové riešenia, inovácie a služby, ktoré ovplyvňujú prevádzkové náklady firmy a sú do značnej miery predpokladom ich úspechu“, uviedol Tomáš Horváth, Obchodný a marketingový manažér GEFCO Slovakia.
Zaujímavým príspevkom bude prípadová štúdia Thomasa Maittre, Manažéra logistiky skompletizovaných automobilov GEFCO Slovakia, na tému Finished Vehicle Logistics. Štúdia predstaví komplexné riešenia technológií logistických tokov s dôrazom na reakčný čas, rýchlosť, inovácie a flexibilitu, ktoré zohľadňujú všetky požiadavky zákazníka.
V ponuke 16. ročníka Národného fóra produktivity bude aj interaktívna panelová diskusia na témy: technologická a procesná modernizácia skladu, inovácie – šanca ako bojovať s krízou, vplyv automobilového priemyslu SR na hospodárstvo Slovenska a taktiež prípadové štúdie na témy zvyšovania konkurencieschopnosti podnikov vďaka priemyselnej automatizácii či pracovné podmienky a vzdelávanie ako jeden z faktorov úspechu firiem.
 

Prečítajte si aj

Back to top button