Logistika a skladovanie

TNT Express rozširuje v Európe pokrytie služieb s garantovaným doručením do 12.00

TNT Express rozširuje geografické pokrytie svojich najvyužívanejších medzinárodných doručovacích služieb 12:00 Express a 12:00 Economy Express o viac ako 900 destinácií v rámci Európy.

Vďaka tomu môžu odteraz zákazníci TNT Express využívať služby s garantovaným doručením do 12.00 v ešte väčšom počte destinácií. Rozšírenie sa dotklo miest a priemyselných oblastí na Slovensku, v Rakúsku, Českej republike, Dánsku, Francúzsku, Nemecku, Grécku, Maďarsku, Taliansku, Lotyšsku, Poľsku, Slovinsku, Španielsku, Švédsku, Švajčiarsku a vo Veľkej Británii.
 
TNT Express v priebehu troch mesiacov implementovala rozšírenie pokrytia svojich služieb 12:00 v súlade so svojou stratégiou zameranou na posilnenie pozície na európskom doručovateľskom trhu, rozšírenie ponuky služieb a zvýšenie ziskovosti z prémiových služieb.Služba 12:00 Express garantuje doručenie do 12.00 nasledujúci alebo najbližší možný pracovný deň do 26 krajín Európy a 63 krajín celosvetovo. Je vhodná na posielanie dokumentov, balíkov aj paletizovaného nákladu.
 
Služba 12:00 Economy Express je unikátne riešenie s garantovaným doručením od dverí k dverám pre menej urgentné balíky a ťažký náklad v rámci Európy.Rozšírenie pokrytia služieb založené na rozsiahlej cestnej a leteckej sieti TNT Express v Európe prinesie výhody importujúcim aj exportujúcim zákazníkom z rozličných odvetví od zdravotníctva cez automobilový priemysel až po strojárstvo či elektrotechniku. „Naša kapacita služieb s garantovaným doručením do 12:00 sa v niektorých krajinách zvýšila až o 20 %.
 
TNT Express je rozhodne spoločnosť, na ktorú sa môžete obrátiť v prípade akýchkoľvek dopoludňajších doručení v rámci Európy,“ hovorí Jan Willem Breen, Riaditeľ pre stratégiu a marketing TNT Express. Medzinárodne služby 12:00 Express a 12:00 Economy Express sú odteraz tiež dostupné v troch krajinách Beneluxu (celonárodné pokrytie), v Bulharsku, na Cypre, v Estónsku, Fínsku, Írsku, Nórsku a Portugalsku.
 

Prečítajte si aj

Back to top button