Logistika a skladovanie

Logan Smith menovaný na pozíciu Chief Investment Officer spoločnosti P3

PointPark Properties (P3), vlastník, developer a správca priemyselných nehnuteľností,vymenoval Logana Smitha na pozíciu Chief Investment Officer.

Bude sa podieľať na realizovaní ambicióznych plánov obchodného rastu firmy na európskej úrovni. Logan Smith do P3 nastúpil po odchode zo spoločnosti Prologis, kde zastával funkciu Head of European Acquisitions & Dispositions.
 
Generálny riaditeľ P3 Ian Worboys v tejto súvislosti uviedol: „P3 zahajuje jeden z najrozsiahlejších programov expanzie na európskom logistickom trhu, a to vďaka silnému finančnému zázemiu, ktoré nám poskytli naši vlastníci – súkromné spoločnosti TPG a Ivanhoé Cambridge. Pevne verím, že Logan Smith bude vďaka svojim odborným znalostiam a skúsenostiam pri plnení týchto plánov veľkým prínosom.“  
 
Logan Smith pôsobil 16 rokov v oblasti logistiky a nehnuteľností v Európe a Severnej Amerike. V roku 2008 opätovne nastúpil do amsterdamskej pobočky spoločnosti Prologis do oddelenia Asset Management and Acquisitions. Po zlúčení firiem Prologis a AMB v roku 2011 bol vymenovaný do čela tímu European Transactions, kde bol zodpovedný za akvizície a divestície v približnej hodnote 2 miliardy eur. Logan Smith získal titul MBA na Harvard University a s vyznamenaním vyštudoval ekonómiu na Cornell University.  
 
„Stať sa súčasťou tímu P3 práve v tomto období je veľmi vzrušujúce. Európsky logistický trh sa rýchlo mení a na operačnej úrovni je stále komplikovanejší a náročnejší. To vyžaduje vysokú efektivitu a hlboké porozumenie biznisu našich zákazníkov. Z investičného hľadiska vytvárajú makroekonomické zmeny ako je e-commerce alebo konsolidácia dodávateľských reťazcov i naďalej atraktívne investičné príležitosti pre tímy, ktoré majú dostatočnú kapacitu a zodpovedajúce odborné znalosti k ich realizácii,“ povedal novo vymenovaný Chief Investment Officer spoločnosti P3 Logan Smith.
 

 

Prečítajte si aj

Back to top button