Logistika a skladovanie

Prologis SVE oznamuje nové povýšenie v Českej republike a Poľsku

Prologis, Inc (NYSE: PLD), globálny líder v oblasti priemyselných nehnuteľností, dnes oznámil, že povýšil štyroch zamestnancov pracujúcich v regióne strednej a východnej Európy.

Povýšení boli:
 
Martin Polák
M. Polák bol povýšený na pozíciu senior viceprezidenta a country managera pre Českú republiku a Slovensko. Martin nastúpil do spoločnosti Prologis v roku 2008. Na starosti má rozvoj a nájomné aktivity spoločnosti Prologis na českom a slovenskom trhu, riadenie projektov, správu majetku a finančné oddelenie. Pred nástupom do spoločnosti Prologis pracoval Martin pre IPEC Group, kde zastával pozíciu manažéra logistických a priemyselných budov. Martin vyštudoval ekonomiku a stavebníctvo na Slovenskej technickej univerzite v Bratislave.
 
Michal Vrba
Bude zastávať pozíciu riaditeľa projektového managementu v Českej republike a na Slovensku. Na tejto pozícii bude zodpovedný za územný rozvoj, procesovania všetkých nových projektov, vrátane širokého spektra BTS projektov na mieru zákazníkom Prologis v Českej republike a na Slovensku. Michal vyštudoval České vysoké učení technické v Prahe, odbor Management a ekonomika v stavebníctve.
 
Renata Michalczyk
Jej novou pozíciou je správa nehnuteľností pre Poľsko. Do Prologis nastúpila v roku 2010. Je skúsenou manažérkou v oblasti riadenia nehnuteľností, viac ako päť rokov pracovala v AIG / Lincoln, kde bola zodpovedná za skladové priestory vo Varšave a v Sliezsku. Vyštudovala Ekonomickú fakultu na Varšavskej univerzite (University of Life Sciences) a fakultu managementu a marketingu na Varšavskej ekonomickej univerzite. Je tiež držiteľkou diplomu v oblasti riadenia majetku z Univerzity ekológie a managementu.
 
Michał Ptaszyński
M. Ptaszyński nastúpi na pozíciu riaditeľa novovytvoreného oddelenia pre pozemky a výstavbu vedeného Ewou Zawadzkou, viceprezidentkou a vedúcou oddelenia pre pozemky a výstavbu. Na novej pozícii bude zodpovedný za akvizície, nové investície a vyhľadávanie nových projektov. V Prologis pracuje od roku 2011. Predtým pracoval v Pomerania Development Agency a v developerskej spoločnosti Torus, kde pôsobil na rôznych manažérskych pozíciách. Michał vyštudoval Fakultu geodézie a oceňovania nehnuteľností na Univerzite poľnohospodárstva a technológie v Olsztyne. Je certifikovaným manažérom nehnuteľností a držiteľom certifikátu CCIM (Certified Commercial Investment Member).
 
„Povýšenie je prirodzeným procesom vo vývoji spoločnosti a zamestnancov,“ povedal Ben Bannatyne, riaditeľ Prologis pre strednú a východnú Európu, „sme hrdí, že naša spoločnosť má tím oddaných a skúsených zamestnancov, ktorí využívajú svoje skúsenosti a odborné znalosti pri podpore našich zákazníkov. „
 
Prologis je vďaka svojmu aktívnemu pôsobeniu v piatich krajinách v regióne (Poľsko, Česká republika, Maďarsko, Slovensko a Rumunsko) a portfóliu o celkovej rozlohe viac ako 3,7 milióna metrov štvorcových vedúcim prevádzkovateľom distribučných nehnuteľností v strednej a východnej Európe (k 30. júnu 2014).
 

Prečítajte si aj

Back to top button