Logistika a skladovanie

Nová prevádzka GEFCO vo Frankfurte posilňuje sieť námornej a leteckej prepravy

GEFCO, odborník na komplexné medzinárodné prepravné toky, investuje do novej prevádzky vo Frankfurte, určenej pre nákladnú leteckú prepravu, ktorá posilňuje existujúcu sieť 80 uzlov a skladových centier námornej a leteckej prepravy GEFCO.

Táto aktivita je súčasťou multimodálnych prepravných riešení GEFCO, ktoré ponúka priemyselným zákazníkom s dôrazom na eliminovanie výrobných obmedzení a podporu ich obchodných aktivít v regiónoch strategického rozvoja.
 
Globalizácia priemyselných tokov
Nová prevádzka pri frankfurtskom medzinárodnom letisku umožní zákazníkom skupiny GEFCO využiť potenciál viacerých leteckých trás a služieb. Frankfurt je jedným z kľúčových hráčov na poli európskych nákladných letísk.
Preberajú sa tu letecké zásielky z celého sveta, ktoré sa následne prepravujú do konečných destinácií v Nemecku a východnej Európe, ale i do ostatných krajín sveta. Výhodou prevádzky vo Frankfurte je prístup k modernej infraštruktúre leteckej, železničnej a cestnej prepravy, ako aj jej centrálna poloha.  
 
Optimalizované riadenie dodávateľského reťazca
Podobne ako prevádzky v Paríži, Šanghaji a Hongkongu, aj táto platforma spĺňa vysoké nároky odvetvia priemyslu a ponúka flexibilné riešenia, optimalizáciu nákladov dodávateľského reťazca, zníženie dodacích lehôt a riadenie komplexných globálnych tokov.   Vďaka prevádzke vo Frankfurte a zoskupeniu prepravy leteckého nákladu určeného na dovoz a vývoz dokáže GEFCO svojim medzinárodnými zákazníkom, najmä z regiónu Spoločenstva nezávislých štátov, ponúknuť konkurencieschopné a spoľahlivé služby.  
 
Integrované služby
GEFCO vo Frankfurte ponúka služby s pridanou hodnotou vrátane služieb colnej deklarácie pre zákazníkov z rôznych priemyselných odvetví vrátane automobilového, výrobného a zdravotníckeho sektora, ako aj rýchloobrátkového spotrebného tovaru.   Skupina zároveň ponúka riešenie v oblasti prepravy nadrozmerných nákladov.  
 
„Na poli medzinárodnej logistiky zabezpečujeme tie najinteligentnejšie logistické riešenia, ktoré podporujú medzinárodný rozvoj našich zákazníkov. Platforma na frankfurtskom letisku dokonale podporuje našu stratégiu rozvoja v strednej a východnej Európe. Ponúka modernú infraštruktúru, ktorá urýchľuje procesy preberania nákladu, krátke dodacie lehoty a komplexnú škálu služieb,“ uviedol Marc Motschmann, riaditeľ divízie pre leteckú prepravu GEFCO.            
 
Ponuka riešení Overseas je na vzostupe
Skupina GEFCO so svojou sieťou 80 centier a pobočiek na všetkých kontinentoch, ponúka komplexné námorné a letecké riešenia doručovacích služieb, pričom zaručuje svojim zákazníkom prítomnosť v oblastiach strategického rozvoja. Skupina GEFCO využíva jedinečné informačné rozhranie na riadenie stoviek každodenne obsluhovaných destinácií, ktoré ponúka zákazníkom a prevádzkovým pracovníkom možnosť sledovať dodávky v reálnom čase. GEFCO alokuje tretinu svojich investícií do informačných systémov s cieľom poskytnúť zákazníkom všetky informácie týkajúce sa operácií: sledovanie aktuálnej polohy, potvrdenie o doručení, stav pri dodaní, poškodenie, atď.
 

Prečítajte si aj

Back to top button