Logistika a skladovanie

JLL sprostredkovala prenájom nového centrálneho skladu pre MEDUSA GROUP

Najväčšia slovenská gastronomická spoločnosť MEDUSA GROUP rozširuje popri portfóliu prevádzok aj svoje skladové priestory, a to prenájmom nového centrálneho skladu v bratislavskej Petržalke.

Nový sklad o rozlohe 2 800 m2 sa nachádza v mestskom priemyselnom areáli Hydronika NOVA, ktorý spoločnosti umožní centralizovať viacero menších skladov v rámci Bratislavy, ktoré v súčasnosti využíva. Transakciu vrátane prieskumu trhu sprostredkovala poradenská spoločnosť JLL.
 
Michal Riják, prevádzkový riaditeľ MEDUSA GROUP k transakcii povedal: “Pre chod reštaurácie je veľmi dôležité mať  “všetko poruke”. Na zabezpečenie bezproblémového chodu celej siete našich reštaurácií však nájsť v Bratislave vyhovujúce priestory, nie je až tak jednoduché. Skladový areál, ktorý začneme využívať od decembra je adekvátny našim potrebám a spĺňa naše očakávania a to nie len veľkosťou, ale aj dostupnosťou.“
 
“Medusa Group hľadala skladové priestory priamo v Bratislave, ktoré by uspokojili požiadavky týkajúce sa rozlohy, lokality, dostupnosti a technického štandardu. Vďaka profesionalite a flexibilite zástupcov areálu Hydronika, ktorí promptne reagovali na požiadavky klienta, bude môcť spoločnosť nové priestory naplno využívať už od 1. decembra,” hovorí konzultant oddelenia priemyselných nehnuteľností JLL Peter Haspra.
 

Prečítajte si aj

Back to top button