Logistika a skladovanie

Cushman & Wakefield sprostredkovala prenájmy pre Bory Mall

Bory Mall v Bratislave, ktorého developerom je Penta Investments, je najnovším nákupným centrom na Slovensku, ktorého otvorenie sa bude konať už 13. novembra 2014.

Centrum sa nachádza v severozápadnej časti Bratislavy a stane sa súčasťou veľkého maloobchodného developmentu, vrátane nákupného centra a retailového parku v blízkosti. Hrubá prenajímateľná plocha Bory Mall predstavuje rozlohu 54 000 m2 ,s viac ako 180 obchodmi rozloženými na 2 poschodiach a vyše 2400 parkovacími miestami nachádzajúcimi sa v podzemí a v exteriéri.
 
Vzhľadom na mix nájomcov a veľa možností zábavy je Bory Mall navrhnutý tak, aby sa stal centrom pre celú rodinu. Centrum ponúka najväčšiu detskú hraciu plochu na Slovensku, IMAX a 12 kinosál, fitness centrum vrátane vonkajšej plochy určenej na hranie volejbalu, tenisu a tiež stenu na šplhanie. Potravinový supermarket bude Billa. V centre budete môcť nájsť mnoho kaviarní, prevádzky s rýchlym občerstvením a reštaurácie. Módne značky budú v zastúpení H&M, C&A, LPP Group, Mango, Terranova, Lindex  a športové značky Sports Direct a Intersport.
 
Cushman & Wakefield je sprostredkovateľom prenájmu pre Bory Mall, pričom priniesla nájomcov ako Sport Direct,  Mango (vlajkovú loď, vrátane prvého H.E. by Mango obchodu), Next, Shana, Desigual, Aftershock. „Bory Mall prinesie do západnej časti hlavného mesta výborné možnosti nákupov a zábavy s inovatívnou architektúrou a veľkou plochou určenou pre trávenie voľného času s celou rodinou,“ povedala Cristina Dumitrache, Associate v maloobchodnom oddelení v Cushman & Wakefield na Slovensku.
 
Andrew Thompson, Managing Partner v Cushman & Wakefield na Slovensku komentoval, “náš maloobchodný tím pracoval s veľkým úsilím, aby podporil tento úžasný nový projekt  v Bratislave a prajeme úspech všetkým nájomcom a celému projektu “.
 

Prečítajte si aj

Back to top button